Ynt: Çok Güzel Mağara Fotoğrafları
Bahadır bey sabır lazım ama sadece zamanını bu kadar güzel görüntüleri(brian in the stream e kadar geldim devam etcem )izleyince boşa harcamadıkllarına anlayacaklarına eminim.missuri ,mexico,kefalonia,paul and sabrina ,totemgallery,italy,tim curtisisninişleri çıkışları,kayalarda,sularda çekilen walking water,malorica spain,sarkıtlarve hele volcane room odasındaki oturum yeri bazen sanki hayal edilmişte çizilmiş renklendirilmş gib duygular uyandırmasına rağmen ben doğayı keşfetme arzusunda olan kişilerin tüm bunları yaptığını bildiğimden (inandığımdan)bunların gerçek fotoğraflar olduğuna ve hani ipten inemem ama inanın bazı yerlerde değilde çoğunluğunda oradaimişim gibi geldi ürktüğüm anlar oldu . inanın finans durumum elverse bu gibi keşiflerde olmak isterdim tabi önce türkiyemi tamamlayıp fırsat olursa yurt dışı nda bu tür gezilere katılmayı çooook isterdim yapabilen herkese bunu değerlendirmeden yaşadım demesinler derim buda benim fikrim. bu paylaşımınızdan ve bundan yararlanmamıza neden olan teknolojide dahil herekese teşekkür ve bu yaşam şekillerinde devamlılıkta sağlık ve esenlik temennisiyle sevgiler,saygılar.