Ynt: Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri
Öncelikle Merhabalar,
Sana önerebileceğim güzel keşfedilmemiş bir çok ye var, öncelikle bu konuda hangi bölgeler de yapmak istediğini belirtmediğin için sana biraz derleme yapacağım
1- Datça - Kartallar vadisi, içinde yeşillik ve gizli kanyonların bulunduğu ender güzellikteki yerlerden biridir, detaylı bilgiyi datça palamut bükü içerisine girmeden turizm danışma merkezlerinden alabilirsin hatta ücretsiz haritasınıda alabilirsin, gerçekten görülmeye değer bir yerdir önerim
2 - Antalya - Kaş- Kekova - Üçağız ( burası batık şehir diyede bilinir, yüzmek yada dalmak yasaktır ancak altı cam olan teknelerle şehri ziyaret edebilirsin ücretleri makuldür kamp yeri bulmakta biraz zorlanabilirsin zira heryer maki örtülü olduğunda dolayı ve yakan taşı kayalıklardır bu sebeple biraz zorlansanda mutlaka bir ağaç altı yada kaaların içerisine yapılan evlerin sahiplerinden bahçelerine cadır kurma konusunda izin alabilirsin, dilersen sonrasında saklı kente çıkabilir ardından, kayak yapabilirsin )
3 - Kelebekler vadisi - Fethiye lakin bot yada tekne ile değil likya ( eski ) likya yolu üzerinden macerayı seviyor isen gidebilirsin yanlız tekbaşına önermiyorum çünki 350 - 400 m lik bir kanyondan iple geçmen gerkeiyor.. vs.vs..
4- Kendini cesur ve hazır hissediyorsan Küthaya Domaniç Ormanlarını deneyebilirsin, Türkiyenin en çok vahşi hayvan v-barındıran 400 Km karelik bir ormandır, içerisinde Gözcü kuleleri mevcuttur her 20 km kare de bir eğer kendini güvende hissetmez isen bu kulelerdede kalabilirsin içerisinde su, battaniye, telsiz, fener , konserve iyecekler ve ilk yardım setleri mevcuttur ) 84 günde bir çok noktasını gezdim 64 gözcü kulesini işaretledim ( mor kurdale ile ) benim imzamdır aynı zamanda yani daha önce gözüne çarptıysa işte o kurdele benimdir benim anlıyormusun san benimdir diyorum
)
5 - Antalya Köprülü Kanyon civarındada gidebileceğin konaklaya bileceğin pek çok nokta mevcuttur olağan üstü bir doğası ve manzarası vardır vsv..vs.vs.
6- Karadeniz ve Çanakkale bölgelerini düşünürsen Ayder Yayalası, uzungöl, Zeus tapınakları vs.vs.
Sinop içerisindede mevcut yerler var oldukça güzel olan yerli halktan gerekli bilgileri edinebilirsin lakin çok fazla ayı ve domuz mevcut ve daha bir sürü seni öldürmek isteyebilecek yırtıcı hayvan dikkatli olmanı öneririm
anlatmaakla bitmiyor sıkıldım bu yüzden daha fazla yazamayacağım ama detaylı bir Camp map istersen bilinen yerlerin dışındaki bana pm atabilirsin sanırım senin için bir tane gönderebilirim