şimdi üstadım öncelikle şunu netleştirmekte fayda var kendi açtığım konudan başka bir konuya atladığım olayını ele alırsak ilk olarak çıkış noktamız konumla ilgili yazdıktan sonra alt tarafa doğa ve tabiat içinde çok önemli olan (hayatta herşey bir biriyle bağlantılıdır) veganizmi anlatan düşündürücü özlü sözler yazmamdan kaynaklanan durum.. yanlışmıyım ?
öyle sanıyorum ki mesela meramımı anlatıp, alt tarafada her defasında şöyle alıntılar yapsaydım mesela... yine konumuzdan çok alakasızca...
KARANLIKTAN KORKAN BİR ÇOCUĞU KOLAYLIKLA AFFEDEBİLİRİZ, HAYATTAKİ GERÇEK TRAJEDİ
YETİŞKİNLERİN AYDINLIKTAN KORKMASIDIR..! (Platon)
Din'ler ateş böcekleri gibidir, parlayabilmek için karanlığa ihtiyaç duyarlar.. (arthur shopenhauer.
Az şeye sahip olanın köleliğide az olur, yaşasın asil yoksulluğum.(nietzsche)
Bazı insanlar,bazen insanlar.(gbernar shaw) (örnekler çoğaltılabilir)
gibi alıntılar yapsaydım.....
öncelikle merak ettiğim şey konunun gidişatını bozmak istediğimi bozduğumu veya bozmaya çalıştığımı düşünecekmiydiniz?
yoksa bu veganizm rahatsızlığının temelinde yatan şey, her insanda olan vicdana merhamete dayalı bir durum olduğu için, bu paylaşımların aslında yapılanın yanlış olduğunu içten içe bilmekten kaynaklanan ve kişinin bunu derinleştirip düşünmeye başlamasından hatta yüzüne çarpan gerçeklerden rahatsız olmasının yarattığı psikolojinin dışa vurum şeklimi ? bunu cidden anlayabilmiş değilim.. açtığım konudan çok paylaştığım sözlerden yola çıkılıyorsa bu şekilde yorum yapmak çok yanlış olmaz gibi...
paylaşım konudan çok düşündürüyorsa konu paylaşımın yanında saçma kalmış demektir bence
hoşgörü buradaydı ama saygı ile birlikte bu konuyu konuşmak için birşeyler içmeye gittiler sanırım
işin özünde konuyu saptırdığımı, nasıl saptırdığımı anlayabilmiş değilim.
paylaşımın altındaki veganizmi anlatan sözler çoğu kişiyi konudan saptırıyor olmasın..!!!!yoksa ben saptırdığımı sanmıyorum cidden..