Çok Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir_61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,620

kadir_61

Ana Kamp
Yer
Trabzon-Akçaabat
Merhaba arkadaşlar çocukluktan beri hayalimde hep cj5 vardır fakat kime sorduysam yoK oldugu yerde arıza yapıyor uğraşamazsın kalırsın sanayilerde keyif alamazsın gibi sürekkli bu tarz söylemlerde karşılaştım fakat bunlara rağmen kimse beni caydıramadı maddi imkanlarım biraz kısıtlı olsa dahi cj alacagım fakat çok acele edip arkadaşlarımın söyledikleri şeylerle karsılaşıp rezil olmak istemiyorum ben internette gezinirken bu aracı buldum fakat trabzondan kalkıp ankaraya gitmek biraz bende şüphe yaratıyor aracın direksiyon hdiroliğinde ön takımlarında sıkıntıları var ufak tefek ve tentesi yok sizden ricam sizce buı araç bu paraları edermi yada trabzondan ankaraya gidip bu araç alınmaya değermi değerse ankarada kime gösterebilirim ve fiyat olarak en son ne vermeliyim şimdiden tşk ederim iyi forumlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-joker-otomotiv...1975-model-jeep-cj5-139778773/detay

Etiketler
Ynt: Çok Acil Yardım

Yani çocukluk hayali deyip makul ve mantıklı olmayı bir kenara bırakacak olursak bu araç 75 model olmasına rağmen çok temiz gözüküyor, en azından dış görünüm açısından. Fiyat olarak ise yorum yapamam bu araçlarla hiç ilgilenmedim.

Ankara'da sena jeep de çok güzel bir cj5 var. bestop tente, hidrolik direksiyon, jant lastik vs vs. fiyatı ilandaki araca yakın Ankaraya gelirseniz o aracada bakın derim.

lastikler kaplama, tente yok(çok büyük eksiklik) , direksiyonda problem(ucuz birşey olsa yaptırırlardı bence), ön takımda problem(çok geniş bir tabir sürprize açık ifade bence).
aracı parlatarak, krom aksesuara boğmuşlar; albeni katan da bu. fiyat hakkında pek yorum yapmak istemem mal adamın her rakamı istemekte özgür ama bu fiyata daha donanımlı araçlar piyasada var, tercih size kalmış.

Hmm... Kaplama lastik özellikle korkuttu beni. Ne de olsa güvenlik her türlü parasal kaygının önüne geçer. Bence en azıdan . Yine de baktırmakta fayda var. Fena da durmuyor

lastiklerin kaplama olup olmadığı hankında bir bilgim yok direksiyona gelince hidrolik yağı kaçırıyormuş ön takımında'da rotbaşları rotiller felan gibi küçük keyfe keder sıkıntıları varmış yorumlarınız için tşk ederim daha geniş bir kapsamlı yorumlarla bekliyorum bir an önce gidip almayı düşünüyorum iyi forumlar

Fotoğraflardan fikir yürütmek çok zor. Galeriler özellikle boya kusurları, kaporta ve lastik hataları görünmesin diye ıslak araç fotoğrafı koyuyorlar. Aracın yanına gittiğinde kendini belli ediyor.
Ben jeep almak hiç aklımda yokken izmire galeriye satılmaya giden şimdiki aracımı benzin istasyonunda gördüm. Sağına soluna bakarken sahibi satılık olduğunu söyledi. Daha hevesli inceledim ve hiçbir kusur bulamadım. Ustamı çağırdım, geldi ve iki sayfa yenilenecekler listesi çıkardı. 17500 usd olan fiyat 16000 usd'a düştü. Yarım saat sonra noterdeydik. Parayı döviz olarak istediği için o günün kuruyla 3,5 milyar liraya bankadan 16000 dolar aldım ve ödedim. Ustamın iki sayfalık listesi de 480 milyon yani 2200 usd tuttu. Aracı görmemle almam arasında sadece 2 saat var. Araç, al beni dedikten sonra insanın düşünmeye fazla zamanı ve niyeti olmuyor.
Hayırlısı olsun. Belki sende de aynı etkiyi yapar.

kadir_61' Alıntı:
lastiklerin kaplama olup olmadığı hankında bir bilgim yok direksiyona gelince hidrolik yağı kaçırıyormuş ön takımında'da rotbaşları rotiller felan gibi küçük keyfe keder sıkıntıları varmış yorumlarınız için tşk ederim daha geniş bir kapsamlı yorumlarla bekliyorum bir an önce gidip almayı düşünüyorum iyi forumlar

Kadir Kardeşim;

Elbette burada sana sayfalar dolusu yorum yapabiliriz. Alman veya almaman yönünde kesin fikirler sunabiliriz. Atarız tutarız vs...
Kısa tutmamızdaki amacı aslında Emin Bey çok güzel açıklamış. Bir aracı sadece fotoğraflardan görüp almak, bir hayali , olmayan bir nesneyi almaya benzer. İlginizi çeken araçları mutlaka varın yerinde görün eğer imkanınız varsa. Bizim burda yazacağımız sayfalar dolusu yazının yerine, araç başında yapılacak 15 dk'lık bir usta gözlemi daha doğru ve etkilidir. Bu son dönemde bir çok arkadaşımız CJ almaya niyetleniyor ve forumda bu yönde çok sayıda konu var. İncelediğin zaman göreceksin. CJ alacak arkadaşlara ortak bir tavsiye var hepsinde, aracı yerinde görün, gösterin.
Benim küçük ve değersiz tavsiyem ancak bundan ibaret olabilir.

Saygılarımla
İsrafil Önal

sizce orjinallik olarak üsteki paylaştığım araçmı yoksa bu araçmı daha iyi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoeum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-boylesi-yok-132694339/detay

CJlerde 1978 sonrası daha değerlidir, orjinal olarak ekstraları vardır(disk fren, elektronik ateşleme vs.) fotolardan bu daha düzgün duruyor ancak fotolardan kıyas yapmak pek doğru değil. sonuç olarak araç koyu renk kusurlar varsa bile gizliyor

Eğer araca bakmak için bir şehirden diğerine gideceksen sadece aracın uzaktan çekilmiş fotoğrafları olan ilanlara hiç rağbet etme. Satış sitesinde fotoğraf sınırı yok. Aracına güvenen satıcı, cıvatasına kadar fotoğraflayıp koyar. Böyle detaylı birçok araç ilanı var ama CJ'lerde sağdan soldan çekilmiş benzer birkaç fotoğraf, bir de ya karda ya da dağ yolunda bir fotoğraf o kadar. Kaputun içi de, yürüyen aksam detayları da, ön panel de hayal gücünüze bırakılıyor.
Linkini verdiğin araç tam da ilk yazımda bahsettiğim gibi. Kusurlar kapansın, pırıltılı görünsün diye ıslatılmış. Yerler hala ıslak, hortum bile yerde kalmış. Üzerine su serpilen balık, canlı gibi gözükür :smiley:
Tavsiyem Gezenbilir ilan sayfasındaki üyelerin sattıkları araçlar. Tabi gerçek üyelerin. Araç satmak için üye olup, reklam yaptıktan sonra telefon bekleyen kişiler seni yanıltmasın. Eski üyeleri mesaj sayısından anlarsın, mesajlarından da aracı hakkındaki konulardan detaylara ulaşabilirsin.
Kolay gelsin.

Orjinal 2500 motormu 1979 modelde ,ya 232 veya 258 i karıştırıyor,yada yalan söylüyor,son şık bilmiyor olabilir.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR