gelandewagen
Ana Kamp
arkadaşlar dün 2013 hilux aldım..eve geldiğimde aracın şase ve motor numarasını kontrol etmek istedim.motor numarasında bir sıkıntı yok fakat şase numarasında G207 olarak yazan numaranın proforma faturada G007 olarak yazıldığını fark ettim.sinirden kuduruyorum şuan.2012 yada 2013 hilux aracı olan arkadaşlar araçlarındaki ve ruhsattaki şase numaralarına bakıp bana cevap yazabilirlerse çok memnun olurum.belki de şifreleme için mi oraya sıfır yazıldı çok merak ettim.
bu arada araca plaka takılmadı henüz.aracı dün teslim aldım ve sadece proforma faturadaki şase numarasına göre (yani yanlış numaraya göre ) zorunlu trafik sigortasını yaptırdım.yarın ruhsatı çıkartmadan bu işi nasıl çözebilirim?
acil yardımınıza ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler.
bu arada araca plaka takılmadı henüz.aracı dün teslim aldım ve sadece proforma faturadaki şase numarasına göre (yani yanlış numaraya göre ) zorunlu trafik sigortasını yaptırdım.yarın ruhsatı çıkartmadan bu işi nasıl çözebilirim?
acil yardımınıza ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler.