Benim aracım da Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de 4 kişilik moto karavana dönüştürdüm. TSE ve TÜV sorun çıkarmamıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 509857
Ekli dosyayı görüntüle 509858
birkaç aydır malum site üzerinden satışı olan mercedes sprinter camper var. sahibinin kendisinin yaptığı bir karavan. Manisa'dan satılık. Aracın iç kontrol ünitesi kodlanmış PLC. Aracın 5+1 olarak ruhsata işli olduğu yazıyor ilanda.Sonunda 2+1 den fazla kişiyi ruhsata işletebilen çıktı.
Proje firmanız dönüşüm için gittiğinizde bu iş olmaz demediler sanırım ki sonucu güzel olmuş.
Tebrik ederim sizi.Proje fimanızı da tabiiki tebrik etmek lazım.
Hayırlı ve keyifli geziler dilerim.
Teşekkür ederim. Ayrıca geç dönüş yaptığım için özür dilerim. Yaklaşık 20 gündür bir salgın yüzünden hastaydım. Aracın koltuklarını sökmeye bu gün başlayabildim. Bir iki güne kadar içini komple soyacağım. Daha sonra ölçülerini alıp, autocadde basit bir plan çizeceğim. Güncel çalışmalarımı burada paylaşacağım. Herkese kolay gelsin.Sn. MESUTKRTK merhaba,
Sitede sadece birkaç kişi var böylesi bir araç alıp karavana çevirmeye çalışan. Bu da sevindirici bir olay. Ayrıca, sizin adınıza da çok sevindim. Aracınızı güle güle kullanın.
Nasıl bir yerleşim planı düşünüyorsunuz, her hangi bir çalışmanız var mı?
Saygılarımla,
Ahmet Hamza