Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdeman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,177
Benim aracım da Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de 4 kişilik moto karavana dönüştürdüm. TSE ve TÜV sorun çıkarmamıştı.

WhatsApp Image 2018-10-09 at 13.26.01 (2).jpg

WhatsApp Image 2018-10-09 at 13.25.59.jpeg

Etiketler

Sonunda 2+1 den fazla kişiyi ruhsata işletebilen çıktı.
Proje firmanız dönüşüm için gittiğinizde bu iş olmaz demediler sanırım ki sonucu güzel olmuş.
Tebrik ederim sizi.Proje fimanızı da tabiiki tebrik etmek lazım.
Hayırlı ve keyifli geziler dilerim.

Son düzenleme:

Benim aracım da Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de 4 kişilik moto karavana dönüştürdüm. TSE ve TÜV sorun çıkarmamıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 509857

Ekli dosyayı görüntüle 509858

bende ford transit aldım 2+1 yapmaya başladım bitane 2 li orijinal koltuk bağlayacağım ve projeciye söyleyeceğim. ben kayar kapıyı da iptal edip karavan kapısı yaptırdım projeci ona yaptırırım demişti kapı konusunda başka kimseden olumlu cevap alamadım o yüzden bu projeci ile devam edeceğim koltuğa onay alsada almasa da gerekirse yolcu sayısı ile sonra ilgileneceğim nasıl olsa koltuğu yaptıracağım,
bir aksilik olurda kemerli koltuğa sorun çıkarırlarsa muayeneden muayeneye söker takarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonunda 2+1 den fazla kişiyi ruhsata işletebilen çıktı.
Proje firmanız dönüşüm için gittiğinizde bu iş olmaz demediler sanırım ki sonucu güzel olmuş.
Tebrik ederim sizi.Proje fimanızı da tabiiki tebrik etmek lazım.
Hayırlı ve keyifli geziler dilerim.
birkaç aydır malum site üzerinden satışı olan mercedes sprinter camper var. sahibinin kendisinin yaptığı bir karavan. Manisa'dan satılık. Aracın iç kontrol ünitesi kodlanmış PLC. Aracın 5+1 olarak ruhsata işli olduğu yazıyor ilanda.

Sn. MESUTKRTK merhaba,

Sitede sadece birkaç kişi var böylesi bir araç alıp karavana çevirmeye çalışan. Bu da sevindirici bir olay. Ayrıca, sizin adınıza da çok sevindim. Aracınızı güle güle kullanın.

Nasıl bir yerleşim planı düşünüyorsunuz, her hangi bir çalışmanız var mı?

Saygılarımla,
Ahmet Hamza
Teşekkür ederim. Ayrıca geç dönüş yaptığım için özür dilerim. Yaklaşık 20 gündür bir salgın yüzünden hastaydım. Aracın koltuklarını sökmeye bu gün başlayabildim. Bir iki güne kadar içini komple soyacağım. Daha sonra ölçülerini alıp, autocadde basit bir plan çizeceğim. Güncel çalışmalarımı burada paylaşacağım. Herkese kolay gelsin.

merhaba, aslında ruhsatta yolcu sayısı artış işi çözüldü ama bu sorunu araştırıp bu konuya denk gelen olursa buradan da çözüme ulaşabilsin diye açıklamayı burayada eklemek istedim.
ben ford 350 e aracımı 5 kişilik olarak ve kayar kapıyı iptal edip çarpma kapı ile işletip karavan ruhsatımı aldım.
aracı sakaryada ford marka araçlara ait seri tadilat belgesine sahip olan bir firma ile konuşarak yaptırdım.
Makprom Mühendislik
telefon nosu 0 543 650 37 58
once ruhsata kişi sayısını artırdıklarını gösteren bir proje hazırlıyorlar, proje sisteme giriyor ondan sonra siz karavana dönüşüm işinizi hallediyorsunuz ardından onlar istediğiniz kişi sayısını belirttikleri bir proje daha hazırlıyorlar. son proje hem karavana dönüşüm projesi oluyor hemde kişi sayısını son haline getiriyor. İki proje parası ödüyorsunuz ama işiniz çözülüyor. ben iki proje için 1.200 tl kişi sayısı artırımı için ilk projeye, 2.550 tl sonradan yapılan karavan projesine toplamda 3.750 tl gibi bir rakam ödedim tse ücreti dahil.
ilk proje hazırlandığında 6 kişilik panelvana dönüşümü yapıldı ama ben tse ye gitmedim. karavan yapımına devam ettim ve en son hali ile gittim. bana neden gelmediniz diye soran olmadı zaten firmada gerek yok gitmeyin işinizi bitirin son haliyle projenizi hazırlayalım öyle gidin demişti. sigorta işine gelice dönüşümden sonra sigortacıma ruhsatı yolladım ama 2 ay sonra, çünkü 2 ay yaz ayına denk gelmişti ve karavan ruhsatını yaş sınırını geçemediğinden dolayı 86 bin tl ötv çıktığı için henüz çıkartamamıitım. o şekilde gezip çevirmeye bile girdim polise tam açıklama yapmak için evrakları hazırladım tekrar yanıma geldiğinde evrakları uzatıp iyi yolculuklar deyince sessizce yürüdüm. 2 ay sonra araç yaşını doldurdu. tadilatı geç bildirme kabahatinden 102 tl bir trafik cezası kestirip ruhsatı ondan sonra çıkartabildikten sonra bende sigortacıma evrakları yolladım fark çıkmadan değiştirdi. 1.5 ay sonra sigorta bitti ve yeni sigorta için 3.350 tl fiyat çıktı. hemen facebook ta orda burda yazılan çizilen konularda yaptığım araştırmalar sonunda bir firmaya 2.250 tl ye yaptırdım. ocak ayı vergisi tek taksit 940 tl den 609 tl ye düşünce ayrı bir mutlu oldum. soruşturdum meğer her 5 yılda bir sınıf düşerek vergi indirimine giriyormuş araçlar.yaşını doldurması hayırlı oldu.
umarım aynı sorundan dolayı çözüm arayan dostlara aydınlatıcı bir sonuç olmuştur.
Proje konusunda bana yol gösterip gerekli bilgilendirmeleri yapan Doktor63 beye çok teşekkürlerimi sunarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR