Çocukla İtalya Fransa Gezisi Üstelik Araç Kiralayarak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dnzpnr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,917

dnzpnr

Ana Kamp
merhaba,biz 26 haziranda 15 gün italya,fransa seyahati yapacağız. eşim deniz(32) ben^(36) ve oğlumuz algın (5). biletleri ve schengen vizelerini aldık. neden turla gitmiyorsunuz dereniz.turlara bağımlı kalmak istemiyoruz.çok sıkıcı oluyor bazen.biz kendi başımıza gezmeyi daha çok seviyoruz.Aslında bu yaz programımızı tayland, malezya,singapur vs.. uzakdoğu planlamıştık yine tursuz olarak ancak algın için zor bir etaptı. hem uzun uçak yolculuğu hemde iklim açısından.onu sonrakimyıllara öteledik. şimdi avrupayı gezelim önce dedik. italyada havaalanında araç kiralayacağız. aynı araçla italya fransa yaklaşık 3000 km yapmayı planlıyoruz. çok riskli gibi duruyor.ancak bazen göze almak gerek. italyada trafiğin çok kötü olması.hırsızlık olayları. otoban ücretleri gibi zorluklarda ayrıca can sıkıcı. ancak unutulmaz bir deneyim olacak sanırım.

bu gezi ile ilgili bir blog açtım.geziyi hazırlık aşamasından başlayarak anlatacağım. çünkü çocukla seyehatin zorlukları sanırım çocuklu aileleri düşündürüyordur. bir örnek olması anlamında iyi olacaktır.aslında bir çok yerde var ama araç kiralayarak baştan başa italya ve fransa gezisine ben rastlamadım. bilen vaesa yazarsa hangi sitede iyi olur. açyığım blog. gezginaile2.blogcu.com. yorumlarınızı ve varsa tavsiyelerinizi ve hatta bizimle bu geziye katılmak isteyen çocuklu aileleri bekliyoruz. ibrahim,deniz algın

Etiketler
Ynt: Çocukla İtalya Fransa Gezisi Üstelik Araç Kiralayarak

İbrahim bey,
sizlere iyi yolculuklar dlerim..Bence en fazla zorlanacağınız konulardan birisi büyük şehirlerdeki park problemi olacak...güvenlik açısından kapalı bir park yeri bulmanız doğru olur..ancak hem yer bulmak çok zor hemde çok pahalı...Özellikle Milano ve Floransa da ...Bu yüzden otel rez yaparken otoparkı olan ve hatta fiyata dahil seçim yapmanızı tavsiye ederim.

tşk okan bey,söylediğiniz mantıklı,otuban ücretleri hakkında bilginiz varmı 1000 km de 100 euro gibi yazılar okudum doğrumudur acaba

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124
bu sayfada bir gezi özeti var..çok yeni değil ama fikir verebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR