Club Orient Burhaniye Ören

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tamero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,967

tamero

Yeni Üye
Club orient, bundan 5-6 sene kadar önce cumhuriyet gazetesine verdiği reklamlar sayesinde keşfettiğimiz bir mekan. ilk gittiğimizde tam çocuklu ailelere göre olduğunu düşünmüştük, sonunda test etme şansımız oldu oğlumuzla ve yanılmadğımızı anladık.
öncelikle düz ayak bir konaklama tesisi, denize sıfır konumda ve havuz tercih edenler için havuzu da var. fakat asıl önemli özelliği tamamen ağaçlarla kaplı olması, öyleki odanızdan çıkıp denize giderken öğlen güneşinde bile çok az güneş görüyorsunuz. bunun en önemli avantajı da geceleri klima olmadan, hatta battaniye örterek uyumak rahatlığına sahip olmanız.
zeytinyağının memleketinde olduğunuzu yemeklerden hemen anlayabiliyorsunuz. hatta ayrılırken de bir zeytin fidanı hediye ediyorlar :smiley:
ilgilenenler için web adresi http://www.club-orient.com.tr/

Etiketler
Ynt: Club Orient Burhaniye Ören

tamero' Alıntı:
Club orient, bundan 5-6 sene kadar önce cumhuriyet gazetesine verdiği reklamlar sayesinde keşfettiğimiz bir mekan. ilk gittiğimizde tam çocuklu ailelere göre olduğunu düşünmüştük, sonunda test etme şansımız oldu oğlumuzla ve yanılmadğımızı anladık.
öncelikle düz ayak bir konaklama tesisi, denize sıfır konumda ve havuz tercih edenler için havuzu da var. fakat asıl önemli özelliği tamamen ağaçlarla kaplı olması, öyleki odanızdan çıkıp denize giderken öğlen güneşinde bile çok az güneş görüyorsunuz. bunun en önemli avantajı da geceleri klima olmadan, hatta battaniye örterek uyumak rahatlığına sahip olmanız.
zeytinyağının memleketinde olduğunuzu yemeklerden hemen anlayabiliyorsunuz. hatta ayrılırken de bir zeytin fidanı hediye ediyorlar :smiley:
ilgilenenler için web adresi http://www.club-orient.com.tr/

size katılıyorum güzel bir yeri var konum olarakta güzel özellikle gün batımı harika seyretmeye doyamadım desem yeridir :smiley:

tamero' Alıntı:
http://www.club-orient.com.tr/
Fiyatları nasıldı? (Fiyat bilgisi almak için sitedeki adrese mail yolladım, ''Delivery to the following recipients failed.

hasime@club-orient.com'' mesajı geldi)

Bende geçen hafta gittim Club orient e. Fiyatları 98 tl kişi başı. 2 kişilik odada 3. kişi ilave yatak %50 indirimli. Yemekler yarım pansiyon. Otel müsterilerinin %85i Almanlardan oluşuyor. Oyleki otel içindeki bilgilendirme panosunda sadece Almanca yazıyor. Tatil maksadınız dinlenmek, kafa dinlemekse tavsiye ederim. Bu arada denizi bayağı bir soğuktu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR