CJ8 mİ CJ5 mİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dsasrg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,967
Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ

neden pişman olcakmış cj8 zor koşullara gelmez bence cj5 daha iidir herzaman ben binek araçla takas yaparım tabi düşünürseniz?

Etiketler

arkadaşım öncelikle prıfiline nerde olduğunu yazarsan ona göre daha fazla yardımcı olabiliriz
sorduklarınada gelince cj amaç üzerine kulanılır off road yapmayacaksan hepsi işini görür fakat tavsiyem bulunduğun yöreye göre hepsine bakıp binip kullandıktan sonra karar vermen olur çünki her cj kendisine göre özelliği vardır ve kendi zevkine göre bakarsan cok daha doğru karar vermiş olursun çünki herkes farklı cj sever av varsa sende öncelikle bana göre cj6 derim tabi bana göre sen bakarsın cj8 beğenirsin hepsininde özelliği farklıdır bu sebepten bin gör kullan öyle karar ver ve parasına gelince bu bukunan özelliklerine göre değişir 8 bin tl den 40 bin tl kadar araç var hatta 7 bin tl bile var askeriyeden cıkma olarak bu sebepten sen kendi keyfine göre s eç derim yedek parcasına gelince herşeyi var ve diğer arazi araçlarına görede cok daha hesaplıdır aksesuar her araçda olduğu gibi normal yedek parcaya göre yüksektir fiyatı başka sorup öğrenmek istediğin bişe olursa 0212 328 40 13 veya 0554 280 21 87 numaralı telefonlardan ulaşabilirsin

ORDU'nun AKKUŞ ilçesindeyim. Kış şartları ağır.Ava gitmek ve off road derecesinde olmasada zorlu koşulların tadını çıkarmak için kullanacağım.Cj8 uzun duruyor.Kış şartlarında çok avantajlı olmayacakmış hiisi veriyor.Cj6 veya cj7 renegade nin uzunluğu nasıl bilmiyorum ama resimlerde gördüğüm kadarıyla ideal gibi duruyor.

selamlar
unal beyin dediği gibi her cj kendine göre ozellik taşır. ben cj 6 kesmesi cj 7 kullanıcısım
ben cj 5 kısa olduğundan arazide biraz daha iyidir. ama başka 1 ozelliği de 3 ileri olması ve difransiyel farkından dolayı cok yırtıcıdır. hiberaktiv cocuk gibi tutamsaasın gaz verdiğinde.
araç "tutma ben gidicem der gibi yırtınır" zorluğa geldiğinde.

cj 6 ve cj 8 seri araçlarda aynı ozellikleri taşır yaklasık. ama vites ve difransiyel oranları yüzünden biraz daha kalkışı zayıfdır. biraz daha nazlıdır arazide ama asfaltta ki son sürati cj 5 den hızlıdır.

ben cok fazla cj 5 kullandıkdan sonra cj 6 geçtiğimde neden benim araçım yırtıcı değil diye cok fazla araçımla oynadım ve sonunda pes ettim ve karar verdim cj 6 7 8 serisi cj 5 kadar yırtıcı değildir.

bencede cj5 yırtıcıdır fakat ben bi hata yaptım 43\14 dif taktım şimdi çok seri oldu ve motor olarakta v8 var benimki nazlı kalkmıyor yinede zıplıyor ama difler biraz daha çekiş olsa daha ii olurdu gibi 3 ileri t150 şanzımanı değiştircem daha verimli olur gibi ayrıca bende giresunluyum hemşeriyiz..!!

sayın cj5 ci aracınızın fotograflarını gönderecektiniz.aracınız giresunda mı .sitelerde falan ilanı var mı

dsasrg' Alıntı:
sayın cj5 ci aracınızın fotograflarını gönderecektiniz.aracınız giresunda mı .sitelerde falan ilanı var mı
[/quot

abicim illa cj serisi alacaksan ya 6 7 8 serilerinden birini al ama bana sorarsan senin işini görecek olan bi araç varsa o ya land ya da pajero wagondur ( ben cj ci olmama rağmen) çünkü bunları orta arazi ve kış koşullarında çok rahat kullanırsın,ama yok ben illa offroad yapacam şartları zorlayacam tırmalıycam dersen ancak ozaman cj5 al derim gerisi ihkaye ...tabi yine de karar senin... şahsım adına cj5 camiasına bir üyenin daha katılmasını canı gönülden isterim... ;D ;D ;D

benim araci bir inceleyin; ilanlar bolumunde, vasita, ilan basligi sahibinden satilik wrangler kasa cj 5.

http://www.sahibinden.com/son_nokta_jeep_cj_8-79WQQaXQQ19787427WQQpXQQdisplayitem
bunu al arkadas pişman olmazsın

Ordulu hemşerim Sen CJ5den şaşma , zaten oldğun bölgeye yakın olarak Ordu-Fatsa-Ünyede
aracı hurda bile olsa yeniden hazırlayıp sana sunuyorlar. CJler uzun yıllar karadeniz bölgesinde
taşımacılıktada rahatça kullanılan araçlardır. Benimde CJ5im var , bende ava gidiyorum ,
üç kişi gidip yanımıza köpek bile alabiliyoruz. Tavsiyem CJ5dir.

ava gidip kalabalık biniyorsanız 5- ve 7 küçük gelir
6 veya 8 alın rahat edersiniz
heralde tüp de takarsınız 5- ve 7 iyice küçük gelir o zaman arkada yer kalmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR