Cj8 Almayı Dusunuyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nejat turan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,869

nejat turan

Yeni Üye
arkadaslar oncelıkle herkeze selamlar aranıza daha yenı katıldım sayılır son zamanlarda bi cj8 merakı aldı basını gidiyo ama bu konuyla ilgili ne kadar bilgisiz oldugumu ogrendım butceme ve yenı baslayan bırıne uygun oldugunu dusundugum aracların ılan numaralarını alıp yazdım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim 1_) 152467055 2_) 149992491 3_) 149397395 4_) 175997865 5_) 174837200 6_) 160942045 7_) 160941216 8_) 160939450 9_) 120638436 ozellıkle altıncı ılan ve sonrakı ılanları fıyatları ve modellerı uygun oldugu ıcın dusundum eger bu araclar hakkında ıyı yorumlar gelırse alıp toplayabılecegımı dusundum sızce bu aracları ne kadar bır malıyete halledebılırım kafamdakı ortalama arac bırıncı ılandakı bı arac gıbı olacak son olarakta kafama yatan en olumlu arac bırıncı olan degerlı bılgılerınızı beklıyorum Not: sıte son zamanlarda reklamlarda herseyın bulunabıldıgı ve varıs corabı satan sıte :smiley:

Etiketler
Ynt: Cj8 Almayı Dusunuyorum

Bütün malum siteyi yazmışsınız maşallah
Malesefki ucuz olan ilanlar safariden çıkma ve artık çok yorgun mekaniğe sahip ve birçoğu orjinalliğini kaybetmiş araçlar oluyor ( olaya ticaretlerini sevam ettirebilmek için baktıkları için orjinallik gözetmemeleri doğal tabi)

Tabi diğer ilanlarda pek elle tutulabilir bi cj8 göremedim. Hatta malum sitede 23000 den aşiağı işe yarar cj8 yok şuanda bence.
Bunların astarı yüzünden pahalıya çıkacaktır.

Birde birçoğunun mekaniği ile ilgili bilgi yok.
Telefonla konuşurken şunlara bakın
T176 4 ileri şanzıman varmı
Arazi şanzımanı dana 300 mü
Önler disk frenmi
4.2 Orjinal motormu
Westinghouse varmı
Dfransiteller dana 30 ön AMC 20 arka olmalı
Ayna mahruti oranları ne
Elektronik ateşleme varmı
Sonrasında görsel kısımlar
1983 olursa iyi olur hardtopu daha havalı. Hiç olmayanlar için Bi hardtop ve kapı 6-7000 lirayı geçer bunu göz önünde bulundurun.
En son tabiki çürük durumu alıpda sonra komple kupa arayışına girmeyin

Türkiye Jeep CJ Kulübü
Türkiye Jeep CJ 2.el Parça ve Araç

nejat turan' Alıntı:
arkadaslar oncelıkle herkeze selamlar aranıza daha yenı katıldım sayılır son zamanlarda bi cj8 merakı aldı basını gidiyo ama bu konuyla ilgili ne kadar bilgisiz oldugumu ogrendım butceme ve yenı baslayan bırıne uygun oldugunu dusundugum aracların ılan numaralarını alıp yazdım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim 1_) 152467055 2_) 149992491 3_) 149397395 4_) 175997865 5_) 174837200 6_) 160942045 7_) 160941216 8_) 160939450 9_) 120638436 ozellıkle altıncı ılan ve sonrakı ılanları fıyatları ve modellerı uygun oldugu ıcın dusundum eger bu araclar hakkında ıyı yorumlar gelırse alıp toplayabılecegımı dusundum sızce bu aracları ne kadar bır malıyete halledebılırım kafamdakı ortalama arac bırıncı ılandakı bı arac gıbı olacak son olarakta kafama yatan en olumlu arac bırıncı olan degerlı bılgılerınızı beklıyorum Not: sıte son zamanlarda reklamlarda herseyın bulunabıldıgı ve varıs corabı satan sıte :smiley:
[/quote

nejat bey, bende cj8 arıyorum uzunluk açısından daha mantıklı geliyor, 6. ilan ve sonraki ilanlardaki araçlara bizzat gidip baktım hiçbirinde arazi şanzımanı üstünde değil safari yaptırdıkları için az yaksın diye söküyorlar, son aracın arazi şanzımanı hiç yok diğerlerinin sökülü olarak verebiliyor, beyaz cj8'in motoru sıfırlanmış fakat diğer eksikleri çok hepsinin askeri tip kambur hardtopu var ama bir kısmının kapıları yok vs gibi sebeplerden ucuz görünüp üstteki 18000 lik araçlardan pahalı olacak ilanlardır. tabi ben ucuza alayım, bütçe önemli değil toplarım diyorsanız o başka..
hayırlısı olur umarım..

Elimde 1980 model oynanmamış CJ8 var alırım toplarım diyorsanız.fotolarını gönderebilirim araç full orjinoldır ufak bir kaporta ihtiyacından sonra çok şık bir cj8 olucaktır.orjinal Motor 4 ileri şanzıman tüm fonksiyonları askeriyeden çıktıgı gibi çalışıyor.orjinal kaput altı yazıları bile durmaktadır.Bende toplamak üzere orjinal olduğu için aldım fakat zamanım olmadıgı için ilgilenemiyorum.
irt no :05455770734

JEEP3.jpg

bafralı55_jc5' Alıntı:
Elimde 1980 model oynanmamış CJ8 var alırım toplarım diyorsanız.fotolarını gönderebilirim araç full orjinoldır ufak bir kaporta ihtiyacından sonra çok şık bir cj8 olucaktır.orjinal Motor 4 ileri şanzıman tüm fonksiyonları askeriyeden çıktıgı gibi çalışıyor.orjinal kaput altı yazıları bile durmaktadır.Bende toplamak üzere orjinal olduğu için aldım fakat zamanım olmadıgı için ilgilenemiyorum.
irt no :05455770734

JEEP2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri