CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,536

Etiketler

Ynt: CJ7

Almanyadan yeni döndüm yaw... yaratık ne alemde bilmiyorum bugun gidip bakıcam... özledim keratayı :smiley:

Göktuğ Bey şasenizin yerden yükseliğini ölçebilirmisiniz? "Kamber açısıyla kaç cm'e kadar problem yaşanmıyor, kaç cm'den sonra problem başlıyor" u öğrenebilirsek ilerde araç toplayanlara yardımcı olabiliriz.

Arkadaşım İlk Aracını Aldığında Baya Ezik Ve Kötü Duruyo Ancak Yapıldıktan Sonra Araç Bi Kendine Gelmiş Aracını İlk Aldığında Fiyatı Ne İdi? Ama Baya Masraf Yapmışsın Araca Ancak Değmiş Aracın Çok Şık Ve Tarz Duruyo Kazasız Belasız İnşallah Sizinde 6.Jeep Festivalinde Bekleriz ;)

Jeepcj7' Alıntı:
Almanyadan yeni döndüm yaw... yaratık ne alemde bilmiyorum bugun gidip bakıcam... özledim keratayı :smiley:

Göktuğ Bey şasenizin yerden yükseliğini ölçebilirmisiniz? "Kamber açısıyla kaç cm'e kadar problem yaşanmıyor, kaç cm'den sonra problem başlıyor" u öğrenebilirsek ilerde araç toplayanlara yardımcı olabiliriz.

orkun bey ankaradayım cuma günü dönünce ölçer bildiririm. çift mafsallı şaft dayanmadı bu arada.

Dün diferansiyel limitörlerini yapalım diye bizim yaratığın bacaklarını bir oynatalım dedik ... dedikte...

önce şaseden highliftjack'i vurduk velet banamısın demedi....

Bugün sol arka lastiği 2 tane 12.5'un üstüne çıkardık..... 24.5" yaklaşık 60cm...

çıkardık ama yine yetmedi halen 25cm'den fazla makasların oynama payı var...... yarın forklift bulmam lazım, forklifti olan???

;D

Bunun dışında yıllar sonra vites körüklerini takınca en büyük ses ve ısı yalıtımını yapılmış oldu :smiley:

işte en sevindiğim beğendiğim modifikasyon bu bu araçta şükürler olsun gün bu gündür çalsın sazlar vursun davullar ;D

Orkun kardeşim, forklift hazır istediğin an emrinde ;)
Bende araçlarımı bakım yapacağım zaman forklift ile kaldırıyorum, gayet pratik oluyor :D

konu tamamlandı mı devam edecek mi? tamamlandı ise ne kadar zor bir iş yaptığını söylemek isterim. Benzer değişiklikleri bende yaptım. Biliyorum çilesini. Ama aynı modifikasyonları cj dışında başka bir araca yapılmış olsa eminim yerinden kalkamazdı. Buda cj lerin ne kadar basit ve kolay bir sisteminin olduğunu göstermekte.

şaftın nasıl çalıştığını merak ediyorum. otomatik chrokee 3 mafsallı şaft mı yoksa eski şafta devam mı? resim var mı açıları görebilmek adına..

Konu daha tamamlanmadı o sebepten moderatör abilerimizden burada konuşulanları CJ-7 başlığı altına taşımalarını rica edelim...

Spicer Şaft geldi ama henüz takmadım, boyunu ayarlamadan önce yapılması gereken işler var hala... diferansiyel limitörler vs...vs...
Üzerinde std şaft var, belli bir sürat üzerinde aşırı vibrasyon yapıyor. Bence sizinde CV şafta "geri" dönmeniz lazım ama bu sever öbür türlü takmalısınız. Büyük ihtimalle bağlantı yüzünden ters taktınız... Aşağıdaki linki bir inceleyin... faydası olacaktır...

http://www.pirate4x4.com/tech/billavista/PR-shaft/index.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri