Cj7 için HardTop

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,701

MURAT SIMDIM

Kamp I
Mesajlar
155
Tepkime Puanı
0
Herkese tekrar merhaba;benim sarı kızın hardtop uygulaması kış bitimi bitti ;D .Orjinal kalıp ile yapıldı.Aşağıda uygulama sırasındaki resimleri eklemeye çalışacağım.İsteyen olursa Antalya'da Özcan abi aynısını yapabilir.Sevgilerle
 

Etiketler


Ynt: Cj7 için HardTop

Sonra yavaş yavaş işlemler başladı.Aracın üstüne oturtulması ve diğer aşamalar
<a href="http://s664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/?action=view&current=IMG_0087.jpg" target="_blank"><img src="http://i664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/IMG_0087.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
 

Ynt: Cj7 için HardTop

IMG_0087.jpg
 










Ynt: Cj7 için HardTop

esnemelerde sorun olup olmayacağı da kontrol edildi
Resim122.jpg

veee bittiiii
Resim014.jpg

Resim046.jpg

Resim101.jpg

Faydalanmak isteyen tüm dostlarıma yaptırmaktan mutluluk duyacam ben çok çektim ama orjinal hartop kalıbı ile yapıldıııı.
 

Ynt: Cj7 için HardTop

yazları genelde ant tarafında olurum ama bu aracı hiç görmedim akdeniz san sit de ahmet usta var demirci ahmet derler off road işleri ile uğraşıyodu onla tanışırsan eminim zorlandğın konularda yardımcı olur
 

Ynt: Cj7 için HardTop

abi 2 yıldır garajda duruyordu.Yürür aksamını Durali ustaya yaptırdım.A dan Z ye tüm parçalar değişti.Yine de sorunlar çıkıyor break it fix it this is jeep felsefesi uyguluyoruz.Antalya'ya geldiğinizde görüşürsek sevinirim;bir de Ahmet abinin adresi varsa güzel olur.Sevgilerle
 

Ynt: Cj7 için HardTop

bende zaten antalyada böyle düzgün cj görmediğimden merak ettim hepsi kırık dökük durumda bu araçlara insanlar hiç düşünmeden en iyi parcaları alıyo ve memnun kalmıyo buna gercekden üzülüyorum halbuki 1 dfa masraf edip çok uzun yıllar sadece yağını değişmek lazım olması gereken araçlardır bunlar ayarı iyi yapılsın inan bana yıllara meydan okur mesela motor yap sıfırdan 600 650 bin km arası sorunsuz gider yarış yapmazsan tabi :smiley:) ahmetin adresini inan hatırlayamıyorum akdeniz oto sanayi sitesinde delta tiçaret var yada güçlü tiçaret onlara sorsan bilirler bid e oto gaye var antalyada ama yardımcı olurmu bilemem eski jeepcidir onlarda sormak istediğin bişe olursa hiç çekinme sor sorunla karşılaşırsan alo demen yeterli 0212 328 40 13 numaram ben ünal 0554 280 21 87 cep numaram daha ben ne yapayım beklersen 2 sene sonra antalyayada bi dükkan açarız :smiley:)
 




Ynt: Cj7 için HardTop

İnternette gezinirken şöyle bir şey gördüm, belki arayışı olanların işine yarar...

http://www.akdenizfibersan.com.tr/galeri/categories.php?cat_id=142
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Mesajlar
1,523,897
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst