uzman41' Alıntı:selam bu arac sizinmi acaba isminiz nedir biz bu aracı marmaristen satın aldık yaklasık 1 ay kadar oldu. mail adresim halukyilmaz41@hotmail.com
Panzerci' Alıntı:Bence hardtop daha iyi. Hem güvenlik hem de aracın görünüşü açısından (uzun cj'ler için). Softtop sadece kısa olduğu için CJ5 e yakışıyo CJ6 uzun olduğu için yakışacağını düşünmüyorum. Hele bir de gidip bırandacıda felan diktirirseniz ve de iyi oturtamazsalar bu sefer kışlık sera gibi duruyo aracın üstünde ;D ;D ;D
uzman41' Alıntı:evet ilhan tek bey araç bizde ve izmit meslek lisesi yanında görüyorsunuzdur.gümüş ekmek fırının önünde durmaktadır.
ilkantek' Alıntı:Gökhan Bey araç 3.defa el değiştirmiş softtop falan kalmadı yani))
Panzerci' Alıntı:Efekan Bey hardtop daha iyi bence. Zaten ben Cem Bey e söylemiştim onun hardtop hem daha da bi güzel duruyor güzel yapılmış...
Sadece aracının arkasına stepne demiri lazım... Daha güzel durur...
Panzerci' Alıntı:Bencede değişmesi lazım. Bi çok CJ nin arka stepne demirine baktım benimki gibi görmedim aldığım adam gerçektem özenerek yaptırmış. isterseniz burda bi ara detaylı resimlerini vereyim araca bağlama şeklini felan.
Panzerci' Alıntı:Tamam en kısa sürede eklerim detaylı resimlerle beraber...