CJ6 İçin Soft Top

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,931
Ynt: CJ6 İçin Soft Top

selam bu arac sizinmi acaba isminiz nedir biz bu aracı marmaristen satın aldık yaklasık 1 ay kadar oldu. mail adresim halukyilmaz41@hotmail.com

Etiketler

uzman41' Alıntı:
selam bu arac sizinmi acaba isminiz nedir biz bu aracı marmaristen satın aldık yaklasık 1 ay kadar oldu. mail adresim halukyilmaz41@hotmail.com

Allah Allah ne kadar hızlı el değiştirmiş bu araba böyle :smiley: Bende bu arabayı İzmit merkezde görüyorum sizin aracını değil mi bu Haluk Bey ??

Bence hardtop daha iyi. Hem güvenlik hem de aracın görünüşü açısından (uzun cj'ler için). Softtop sadece kısa olduğu için CJ5 e yakışıyo CJ6 uzun olduğu için yakışacağını düşünmüyorum. Hele bir de gidip bırandacıda felan diktirirseniz ve de iyi oturtamazsalar bu sefer kışlık sera gibi duruyo aracın üstünde ;D ;D ;D

Panzerci' Alıntı:
Bence hardtop daha iyi. Hem güvenlik hem de aracın görünüşü açısından (uzun cj'ler için). Softtop sadece kısa olduğu için CJ5 e yakışıyo CJ6 uzun olduğu için yakışacağını düşünmüyorum. Hele bir de gidip bırandacıda felan diktirirseniz ve de iyi oturtamazsalar bu sefer kışlık sera gibi duruyo aracın üstünde ;D ;D ;D

Gökhan Bey araç 3.defa el değiştirmiş softtop falan kalmadı yani :smiley:))

evet ilhan tek bey araç bizde ve izmit meslek lisesi yanında görüyorsunuzdur.gümüş ekmek fırının önünde durmaktadır.

uzman41' Alıntı:
evet ilhan tek bey araç bizde ve izmit meslek lisesi yanında görüyorsunuzdur.gümüş ekmek fırının önünde durmaktadır.

Anladım Halhuk Bey hayırlı olsun birkaç defa durdum baktım araca sahibini göremeyince muhabbet edecek kimseyi bulamadım kaçtım inşallah karşılaşırız birgün ;=)

ilkantek' Alıntı:
Gökhan Bey araç 3.defa el değiştirmiş softtop falan kalmadı yani :smiley:))

Efekan Bey hardtop daha iyi bence. Zaten ben Cem Bey e söylemiştim onun hardtop hem daha da bi güzel duruyor güzel yapılmış...
Sadece aracının arkasına stepne demiri lazım... Daha güzel durur...

Panzerci' Alıntı:
Efekan Bey hardtop daha iyi bence. Zaten ben Cem Bey e söylemiştim onun hardtop hem daha da bi güzel duruyor güzel yapılmış...
Sadece aracının arkasına stepne demiri lazım... Daha güzel durur...

Hakikaten Gökhan Bey arabanın stepne kapıya bağlı :smiley:
Onu değiştirir heralde halıuk bey ;)

Bencede değişmesi lazım. Bi çok CJ nin arka stepne demirine baktım benimki gibi görmedim aldığım adam gerçektem özenerek yaptırmış. isterseniz burda bi ara detaylı resimlerini vereyim araca bağlama şeklini felan.

Panzerci' Alıntı:
Bencede değişmesi lazım. Bi çok CJ nin arka stepne demirine baktım benimki gibi görmedim aldığım adam gerçektem özenerek yaptırmış. isterseniz burda bi ara detaylı resimlerini vereyim araca bağlama şeklini felan.

Konu zaten kirlenmiş alakasız yerlere sürüklenmiş isterseniz Teknik bölümünde paylaşın isterseniz buraya bağlantı verin.Herkes bilgi sahibi olsun birtek bizler değil ;)

herkese merhaba ... izmirden almayı düşündüğüm cj5 için; bestop ı Türkiyede nereden tedarik edebilirim.yurt dışından direk getirtmek mümkün müdür (yada hesaplı mıdır ?) . ayrıca bestop ın internet sitesinde 2 modeli olduğunu gördüm. (yanlış anlamadıysam tavanı sunroof gibi açılabiliyor bile ?) bunlar için doğru seçim nedir ? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Burak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR