cj5'e vinç taktırmak istiyorum ama ama ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5_1978 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,850

cj5_1978

Yeni Üye
Yer
ankara
78 cj5 e vinç taktırmak istiyorum.ama hangi vinci alamalıyım .. goliathın vinçlerinin fiyatı güçlerine göre uygun görünüyor.. başka ne tavsiye edersiniz .. birde cj ye monte edilirken panjur geride olduğu için kolay monte edilirmi??? oraya bir levha koymaya gerek var mı?? direk takabilir miyim..sayın ustalar bir yardımınızı bekliyorum....

Etiketler
Ynt: cj5'e vinç taktırmak istiyorum ama ama ??

tmax lere bakın derim

montaj için vinç tablası almanızı yada yaptırmanızı öneririm basit bişey gerekirse kendi aracımdakinin fotoğraflarını yollarım ölçülerinide veririm büktürürsünüz. tabla dışında hiç bir yere bişey yaptırmanız gerekmez

CJ ye vinc takmak kolay vincin altına sahlam tabla yaptırın takın golyat vincler iyidir fiyatlarıda uygun en az 9500 LBR lik bir vinc tercih edin daha yüksek kapasiteli de ala bilirsiniz

t-maxlara bakıcam tablayı sanayide hallettirebilirim diye düşünüyorum.zor bişiymiş gibi görüyüyodu. golyatlarda fiyatı uygun olmassa onlarda alıcam en az 12000 lb lik düşünüyorum çok sağ olun ozan bey ve dursun usta..:smiley:

cj5_1978' Alıntı:
t-maxlara bakıcam tablayı sanayide hallettirebilirim diye düşünüyorum.zor bişiymiş gibi görüyüyodu. golyatlarda fiyatı uygun olmassa onlarda alıcam en az 12000 lb lik düşünüyorum çok sağ olun ozan bey ve dursun usta..:smiley:

bende goliath var 12000 libre komprösörlü ama çok memnun değilim. karalamak istemezdim ama çok kalitesiz

ozanyur' Alıntı:
bende goliath var 12000 libre komprösörlü ama çok memnun değilim. karalamak istemezdim ama çok kalitesiz

Cok profesyonel kullanılmıycaksa sorunsuz iş görür goliyat ve muadil markalar kalite istendimi malum markalar ön plana cıkarki bunlardada fiyatlar 3,000TL den başlar yukarıya dogru gider sonucta celik halatlı 12,000Lbr lik bir vinci 900TL civarı alıyorsunuz ve size uzun yıllar hizmet ediyor. Biri gümüş biri altın fiyat farkıda bundan ötürü :D :D

Abi aracına vinç taktırmak istiyormuşsun biz power vinç takıyoruz yaptıgımız araçlara 12000 lb 1400tl tablasınıda yaptırır yollarız fiyatta ufak bi degişim olur.
DAYI JEEP GARAGE
ABDURRAHMAN KAHRAMAN
atatürk oto san. sitesi 14. sok. no : 504 (üst katta) maslak istanbul
www.dayijeepgarage.com
tel: 0212 286 44 70
cep: 0543 672 9881
iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR