CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,015
Ynt: CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008)

Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş, cumartesi günü bizde çıktık Erbaa da fakat fotoğrafçımız yani bizim şantiyenin silindir operatörü fotoğraf & video çekeceğine kolunu bacağını çekmiş, kameramanın azizliğine uğradık yani, bu çamurlardan burada da vardı oysaki, artık hafta sonuna kaldı..

Etiketler

Halatcı yeni eleman yetiştiriyor serdar'a işin püf noktalarını anlatırken hakan yine ustalığını göstermiş.
IMG_2838.jpg

Suat senin gibi tecrübeli arkadaşlarımdan diploma almak çok gurur we heyecan werici...Sizlerden aldığım güç ve güven cesur olmamı sağlıyor.Ayrıca Halatçı'ya da teşekkür ederim,olayın en cefalı yerlerindeki yardımları için...
Bence bu gezinin bir keşfi de geleceğin süper pilotu ATAHAN ;)

Çok güzel gezi olmuş..Tebrik ederim..Recep abi nice yıllara..Merak ettim acaba ben senin yaşına gelince :D

suatkabal' Alıntı:
ASIL KONUMUZ SEVTAP.Sevtap diplomayı aldın harikasın inan sana birşeyi itiraf edeyim cesaretine hayran kaldım ben acaba diye gördügüm yere sen ben geçerim dedin ve DİPLOMAYI hakederek aldın tebrikler sevtap.

Suat abim, ben de nerede kaldı Sevtap'ın diploması diyordum. Sağ koltukta ben de Turan'da sürekli "gaz gaz" diye bağırıp duruyorduk. Diplomanın senin gibi bir ustadan gelmesi beni de mutlu etti.

Tek kelime ile enfesssss.. Hem gezi hemde fotoğraflar....Aman makina uf olmadan koruyucu ekipmanı alın :D Bu fotolardan mahrum kalmayalım.

Sevtap kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,çok naziksin

Uğurcum teşekkür ederim,offroad ! işi tecrübe ister,yaş ilerledikçe tecrübe artıyor,bir de meslek icabı...
iyisi mi sen bana takıl hep:smiley:

Her konu için ayrı başlık açmanın önemi burada da belli oldu...

Google'da ''CJ5 Testi'' diye arama yaptığınızda 1.sırada çıkıyoruz :D

Önce REJEEP Abi doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara hep çamurlarla oynayarak inşallah :D

Sonra Sevtap diplomanı kutluyorum, gerçekten haketmişsin ;)

Ve Hakan müthiş fotoların için ellerine , yürüğine, vizörüne sağlık , bu güzel bol çamurlu etkinliği bizlere de yaşattığın için çooookkkk tşklerrrr ;)

Hakan üstadım onlar ne kareler öyle tamam birbirinden değerli pilotlar var ama bir gezi bukadar anlam kazanır çok keyif aldım her karesi çok değerli... ailemizin denklanşörü HAKANNNNNNNNNNN ;D
suat baba ben senden menemen diplomasıda almak istiyorum ;D pilotaj diploması yanında hatta patlıcan salatısıda mümkünse ;D
sevtap pajeroyla bütünleşmişsin hiç satma derim ;D
ve tabi SENSEİ REJEEP yeni yaşında da bizlere renk kat abi ;D
cj 5 vatana millete hayırlı olsun ;D

Cj 5 diplomayı aldı.Adnan bey ve Ceyhun bey siz asıl diploma sizin.Fakat
hiç bir yorum göremedim sizden.Atahan yaziyor fakat sizin yorumlarınızı
bekliyoruz.

ceranus' Alıntı:
Sonra Sevtap diplomanı kutluyorum, gerçekten haketmişsin ;)

Teşekkür ederim Zerrin...Bu diploma işi beni çok mutlu etti ama diplomayı alacam diye çabalarken orman beni çarptı,çok hastayım şu an...Ama olsun mutluyum :smiley:

parodi' Alıntı:
sevtap pajeroyla bütünleşmişsin hiç satma derim ;D

Çok haklısın,beni son iki gezide de hiç üzmedi...Napiim sewiyorum :D

Sevtap bence arabanın kıymetini bil ve ona sıkı sarıl. Pajero boş bir araba değil yeterki hakkını ver ve ( direksiyonu sıkı tut )

Erhan'a kesinlikle katılıyorum.
Ve ekliyorum, etap geçerken gülme :D :D

erhanranger' Alıntı:
Sevtap bence arabanın kıymetini bil ve ona sıkı sarıl. Pajero boş bir araba değil yeterki hakkını ver ve ( direksiyonu sıkı tut )
Kanallı yerden geçerken pek sıkı tutmasına gerek yok..Teker yolunu bulur..Kontrollu olarak tekerin yönüne izin verilirse daha iyi olur sanırım ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri