cj5 motor şanzıman defransiyel uyumu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,270

cj5 ci

OIIIIIIIO
Yer
giresun
arkadaşlar benim cj5 te 289 cuı ford v8 motor var t150 şanzıman ve 43/14 diff sizce bu uyum nasıl daha iyi performans alabilmek için nasıl bi uyum yapsam iyi olur?

Etiketler

Ynt: cj5 motor şanzıman defransiyel uyumu

diffleri 41/10 takmak istemiyorum o zaman bana çok ağır geliyor seri olması benim işimi daha çok görüyor.!

[attachment=1]

şu tabloya bak.. anlamazsan açıklayalım..

Adsız.jpg

anlamı şu T150 şanzıman, dana20 arazi şanzmanı, 43/14=3,07 gibi, 31" lastik verilerini girdiğin zaman 65 mil hızla giderken motorun 2170 devir çevirecek.. Aracında bir dene ..

bendeki durum öle zaten ama t150 nin pek performans sağlayacağını sanmıyorum?

ya şuan hızlı ama seri olduğu için birazda güçlü olmasını istiyorum sanırım şanzıman değiştirmeyle halledebilirim bu meseleyi sizin düşünceniz ne olur?

v8 var zaten ama benim diffler çok seri ve 3 ileri ile normal ama benim istediğim kadar güçlü deil diffler yüzünden çok seri şanzıman t176 diffleride 46/13 yapmayı düşünüyorum o zaman 2 ile kalkarım zaten şu anda bile düzde 2 ile kalkabiliyorum..!!

zaten bilirsiniz ben v8 motoru yakıt şikayetinden dolayı ordu turgut ustadan aldım yani onun cj6 daki motor patinajdan kalkmıyordu hani o benimkiler seri olduğu için bende pek gücünü gösteremiyor..!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR