Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim cj5 te 289 cuı ford v8 motor var t150 şanzıman ve 43/14 diff sizce bu uyum nasıl daha iyi performans alabilmek için nasıl bi uyum yapsam iyi olur?
anlamı şu T150 şanzıman, dana20 arazi şanzmanı, 43/14=3,07 gibi, 31" lastik verilerini girdiğin zaman 65 mil hızla giderken motorun 2170 devir çevirecek.. Aracında bir dene ..
ya şuan hızlı ama seri olduğu için birazda güçlü olmasını istiyorum sanırım şanzıman değiştirmeyle halledebilirim bu meseleyi sizin düşünceniz ne olur?
v8 var zaten ama benim diffler çok seri ve 3 ileri ile normal ama benim istediğim kadar güçlü deil diffler yüzünden çok seri şanzıman t176 diffleride 46/13 yapmayı düşünüyorum o zaman 2 ile kalkarım zaten şu anda bile düzde 2 ile kalkabiliyorum..!!
zaten bilirsiniz ben v8 motoru yakıt şikayetinden dolayı ordu turgut ustadan aldım yani onun cj6 daki motor patinajdan kalkmıyordu hani o benimkiler seri olduğu için bende pek gücünü gösteremiyor..!!