CJ5 mi CJ7 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m38a1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,312
Ynt: CJ5 mi CJ7 mi?

Serkan Bey,

Aramıza hoşgeldiniz, Jeep'lerin ruhsatında "arazi taşıtı" yazar. Trafikte bu size problem yaratırmı bilemem ama aracınızdaki potansiyel problemleri ışıklı uyarı haline getirirseniz CJ'i rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Fırat Bey ben arazide 5, asfaltta 8 en normali 7i olarak yorumluyorum... Artık CJ lerin standart hali kalmadı, 33 inch lastikli CJ-5 veya CJ-7yi karın açısı veya yaklaşma açısı yüzünden sıkıştırmak gerçekten beceri ister :smiley:

Etiketler

ek olarak cj lerde oluşabilecek arızaları illaki duymak gerekmez, o size hissettirir. neresi kopsa önce bir kaportaya vurur, direksiyonu hassas bir cj de ön takımlarla ilgili sorunları anlarsınız. elektrik arızalarında ise duman en iyi işarettir. Parçası çoktur çıkması ucuzdur. aksesuar yapmazsanız 7-8 bin ytl ye temiz birşey alabilirsiniz. Bende cj7 öneririm özellikle hardtop u olanlara bakınız. Malum garaj promlemi.. tekrar aramıza hoşgeldiniz. Bu arada benimde bir kulağım duymaz sesin nereden geldiğini anlayamam. Tam olmasa da yarım engel bende de var.

benimde sağ kulak hiç duymaz ani isitme kaybı sendromuymuş! cj cilerde kronik galba... ;)

anlaşılan buradaki herkesle iyi anlaşacağız. Baksanıza ben benden başka kimse yok diye düşünürken sağır cj5 cilerin web sitesine girmişim de haberim yok :smiley:))) Aranızda işaret dilini bilen varsa o zaman demeyin keyfime :smiley:)))

Orkun un kullandığı bir cj de ben sağ taraftayım serkan da arkada olursa fiili 6 kulaktan 2 tanesi çalışır durumda olur ama anlaşma işaretle olur sanırım. Çünkü ben solumda konuşulanlanlardan bişi anlamam orkunda sağındakilerden, adres sorma konusunda sorun çıkmaz ama. :D

arkadaslar cj5 bakın nerdeyse devrilcek abi bu inan sadece tutan halat arkadslar
154_0704_04_zoff_road_park_maintanc.jpg

Ben CJ'i kullanırken yanımdaki ile cep telefonu ile konuşuyorum daha rahat oluyor ;D çok rahat ettim askerde felan....

selamlar arkadaşlar bende 3 ü de var ve hiç kimse kusura bakmasın her yolda cj 7 inmesi binmesi (kapı yüzünden) koltuk ayarları taban sacı olarak ve arka koltuk tabiki,son olarak arka saft boyu diyecegim.her türlü tadılata oynamaya gelir derim . son olarak beyenildiği üzere cj lerin kasa devri bittiginde cj 7 wrangler olarak devam etti onlarında bir düşündüğü var muhakkak.

atijeep' Alıntı:
selamlar arkadaşlar bende 3 ü de var ve hiç kimse kusura bakmasın her yolda cj 7 inmesi binmesi (kapı yüzünden) koltuk ayarları taban sacı olarak ve arka koltuk tabiki,son olarak arka saft boyu diyecegim.her türlü tadılata oynamaya gelir derim . son olarak beyenildiği üzere cj lerin kasa devri bittiginde cj 7 wrangler olarak devam etti onlarında bir düşündüğü var muhakkak.
Atilla hocam cj-5 i cj-7 ye basit bir şekilde çevirmenin maliyeti nedir? Nelere dikkat etmek gerek? Sağlıklı olur mu?

jeep' Alıntı:
Atilla hocam cj-5 i cj-7 ye basit bir şekilde çevirmenin maliyeti nedir? Nelere dikkat etmek gerek? Sağlıklı olur mu?

hiç basit degil basınıza gelecekleri yazayım
1 - 2adet yan sac
2- iyi bir cakacıarka taban saclarını ve davlumbazları yapacak
3-saseyi kaynak edecek bir usta usta
4 arka saftı uzatacak bir tornacı
5 el fren teli 2 adet
6 tente
7 tesisat
8 bir boyacı
9 pasta kurabiye ve kahve bolca, uzun geceler için
saygılar

Göktuğ Bey bende izin ala ala yakında süresiz ücretsiz izne çıkarılmaktan korkuyorum aman dikkat :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR