Cj5 Kupa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,370

Smihter

Ana Kamp
Cj kupa sase ariyorum ilgilenenler buradan takipteyip. Cj genis sasr olan modelini 76 ve ustunu ariyorum elinde olan varsa veya bildigi bi yerde olan kışa toplamak istiyorum.

Etiketler
Ynt: Cj5 Kupa

Elinizde hazır ruhsat yoksa hurda durumda ruhsatı olan bir cj5 almanız tavsiye olur. Toplama adımları ve maliyeti daha az yorucu olur. Tabi almak için seçeceğiniz araç her bakımdan çok önemli.

Istanbul evren oto sanayi 2. Kisimda alt tarafinda 2 tane cj5 duruyo sase kupa var.iletisim icin evren oto sanayinin yonetimine ulasirsaniz gerekli bilgiyi verirler heralde gittigim zaman bende resimlerini cekerim araclarin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cj lerin numaralarini arastirdim ama bulamadim . Siz yardimci olurmusunuz acaba numara ve resim konusunda

Hafta ici gidince sanayiye resim cekerim.sanayi yinetiminin de numarasini yollarim

0"5336510816 kenan uzuner cj 7 elınde mevcut dusunursen

1235076_642263875807721_1447833469_n.jpg

1235076_642263875807721_1447833469_n.jpg

7 cok daha kararinda hareket olur aslinda,uygun biseye maal olucak diye de dusunmeyin cok cok daha pahaliya gelecek.biliosaniz da yine de soyliyim dedim

oguzhan3434' Alıntı:
7 cok daha kararinda hareket olur aslinda,uygun biseye maal olucak diye de dusunmeyin cok cok daha pahaliya gelecek.biliosaniz da yine de soyliyim dedim

jeeple ugrasmak boyle :D uygun dıye alırsınız astarı yuzunu gecer :D

Bu arada cj7 kaborta olarak güzel gözüküyor

Biliosaniz sikinti yok genelde aliriz, az harciyip adam ederiz hem bineriz hemde kar ile satariz dusuncesindeki arkadaslarin elinde patliyo ;)

Ben bu cj7 yi gidip görmüştüm şase ve alt takım kumlanıp sonrasında koruyucu hiçbir uygulama yapılmadığı için komple pas kaplamış. Kaporta görüldüğü kadar temiz sayılmaz. Yinede gidip bi görün. Resimler aldatabiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri