CJ5 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,560
Ynt: CJ5 Hakkında Yardım

walla ben daha yeni aldim 2 hafta olmadi sana verebilecegim tavsiye cok iyi arastir ben trabzondan aldim dizel motor sehirde iyi surus acisindan cok guvenli degil dikkatli kullanmak lazim. Karadeniz tarafina bakmani oneririm ben arastirirken epey bi arac vardi nekadar iyiler nekadar kotuler bilemicem. Karadeniz insani her turlu iyidir her turlu yardimci oluyorlar yani benim tarbzondan gordugum budur.Ha birde kutahya tarafinda baya bi arac var fena da degiller. Boyasina motoruna sanzimanina iyi bak. pas curuk macun olmasin.Ayrica o butce cok bile sen iyi aratirma yaparsan en fazla 15 milyara bitirirsin herseyini.Bilmiyorum benim araci arastirma surecinde ki basima gelen seyleri anlattim kismen elbette ustatlar daha iyi biiliyordur. Kolay gelsin..

Etiketler

en doğru bildiğiniz her zaman kendi yaptığınız iştir.dolayısıyla toplu olmayan bir araç alıp istediğiniz gibi toplamalısınız.yeterki alacağınız aracın herşeyi yerinde olsun.yani şanzımanı motoru,defransiyeli ,elektronik ateşlemesi,uygun modelse çift bare karbüratörü,önlerin disk fren tertibatı değiştirilmemiş olsun,çünkü her bir özellik 1-2 bin liradır.bu üözellikleri çalınmış bir aracı her özelliği için 2 bin lira civarında ucuz alabilirsiniz.saygılar

hepinize teşekkür ederim,hayır henüz almadım,ben daha çok şehir içinde kullanacağım ve motorundan biraz korkuyorum 4.2 motor tüple km de ne yakar tam kestiremiyorum ve yapılımı alsam yoksa kendimmi yapsam karar veremedim ekonomik açıdan hangisi daha ekonomik olur ve nereye yaptırmalıyım ??

hangi ilde yaşadığını belirtmemişsin istanbulda isen vaktin olursa maslağa gel yerinde gör incele bilgi al sonra karar ver derim ama ikinci araban yoksa şehir içinde yorar seni haftanın 5 günü kullanacaksan bunuda bil hee dersen maddi sorun olmayacak benim için yakıt o zaman zaten sıkıntı yok demektir :smiley:ama km de 400 krş aşşa yakamazsın şehir içi trafiğinde 500 olabilir dur kalklarda

ben ıspartada yaşıyorum ve bildiğim kadarı ile burda cj yapan yok diye biliyorum yorması falan sorun olmaz çünkü aşırı çok seviyorum ya beni tek korkutan masraf olurmu ve yakıt durumu ben yaz kış kullanacağım kesinlikle cj keyfini yaşamak istiyorum ama bu bi heves değil bir iki tane var burada bazen görüyorum böle bakarken dalıyorum restmen.bütcem max 19bin tl ve yapaılımı almalıyım yoksa kendimmi yapmalıyım bilemiyorum sizce ?

bir cj için cok iyi bütce parcası ucuzdur cj diğer araçlarla kıyaslandığında ama her araçda olduğu gibi aksesuar para tutar mesela krom her yerde pahalı işçilik orda ucuzdu eskiden şimdi bilemiyorum ama uğraşmam diyosan o paraya bitmiş sıfır toplanmış cj7 bile var hiç uğraşma al derim cünki o paraya toplayamazsın hiç uğraşmaz direk marşına basar gezersin...

Arkadaşlar merhaba. Bendede cj5 hastalığı var. Daha ziyade defender ağır bassada altından kalkmam zor. Onun için cj alayım diyorum. Benim için aksesuar önemli değil. Şase Motor Şanzıman Defransiyel V.S. yeterince iyi olsun bana yetiyor. Krom aksesuar beni aşar. Yanlız Tuzla jeep denilenle amerikan cj leri ayırt edemiyorum. Yani cj5 var 4 silindir veya 6 silindir. Tuzla olanın anlamını bilemiyorum. Yoksa Tuzla olanlar türkiyedemi montaj olmuşlarmı demek. Beni aydınlatırsanız memnun olacağım. Bir tane 79 model var yarın bakmaya gideceğim. Bana fiyatı uygun geldi. Eğer motor ve yürüyen iyi ise almayı düşünüyorum. Birde bunlarda parça sorunu varmı. Fiyat durumları belimi bükermi. Teşekkürler. Blazer,Land3.pajero dodge gibi araçlarım oldu. Ya def Ya cj 5 nasip. Saygılarımla...

hasan bey merhaba.alacağınız aracın ister 4 silindir willys veya tuzla,isterse 6 silindirli cj5-cj6 veya cj8 olsun tüm parçalarını sıkıntısız ulus otomotiv ali abiden temin edebilirsiniz.tel.0212 238 03 50
tuzla jeep 4 silindirlidir ve gerçekten de tuzla jeep fabrikasında imal edilmiştir.siz bence 6 silindir bir cj 5 alın.lpg de koyarsanız 4 silindir kadar benzin harcarsın ız fakat bir arazi canavarına sahip olursunuz.79 md.cj5 serisinin en iyisidir.ön frenleri disk,elektronik ateşleme ve çift bare karbüratörü orjinaldir.şanzımanı 3 ileri t150 modeli ve çok sağlamdır.bu nedenlede tercih sebebidir.bilgilendirebilmişsem ne mutlu......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR