CJ5 Arıza

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersin3461 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,628

ersin3461

Yeni Üye
Yer
istanbul
aracim simdi bi ariza yapti bosluguma denk geldi vitesteyken debriyajda ayagimi cektim park ederken, stop etti alttan bi sesler geldi aha sansizamn gitii dedim araba simdi vitese girmiyo vitese takip debriyajdan ayagimi az bisey cektigim zaman alttan sesler geliyor cektirdim otoparka kadar neolur ne biter bilmiyorum asagi yukar,i bu konuda bana ne kadar maliyet cikar? ve kime yaptirim ben bunu bi yardim edebilirseniz sevinirim?Pazar gunu acik yer varmidir?Halkali ikitellideyim..

Etiketler
Ynt: CJ5 Arıza

aractaki sorun fotograftadir yardim edersiniz sevinirim tesekkurler.

30052010786.jpg

geçmiş olsun kardeş ama o hasar bir anlık hasara benzemiyor epey bi ilerlemiş hasar ve en sonunda kırılmış, bir kere ayağını debriyajdan çektin diye olmaz sanmıyorum Allahtan park sırasında olmuş. Ustalarımız daha detaylı yardımcı olurlar tabi ki beni söylediğima bakma sen :D

Merhaba
belki yardımı olur yazdıklarımın..

aracın altına girip sanzuman tarafındaki bağlantı civatalarını sökün ve sarkan parçayı çıkartın.defransiyeldekini çıkarmasanızda olabilir.ses yapmaz ve zarar vermez donmeyeceği için.
aracı 4H konumuna alın ve ondeki HUBları kitlemeyi unutmayın.fazla hız yapmadan bi şaftçıya uğrayın.
geçmiş olsun

cok büyük maliyet değil ikitellide kim yapar bilemiyorum maslağa gelirseniz fazla sürmeden hallolur lazım olursa telefonum 0554 280 21 87 görünürde arızan basit bişe

sefaköy de mehmet usta var size de çok yakın.gördüğüm kadarıyla şaftı kırmışsınız.yukarda arkadaşların tarif ettiği gibi önleri bağlayıp gidebilirsiniz.size yeni bir şaft lazım.parça için ulus oto taksim tel.0212 238 03 50-0212 250 34 02
mehmet usta tel. 0535 367 07 52

öncelikle geçmiş olsun ,o kadar korkulacak bir şey olmamış ben aracımı dolapdere'ahmet ustaya yaptırıyorum(telelefonu:0532-4528455 ve sabiti .0212-2414804) çok da iyi bir ustadır ona uğrarsan senin şaftının tamiratını çok kısa zaman içinde yapar.ayrıca yedek parça konusunda sakına şaftçıya gitme çünkü cj nin şaftını parcacıdan daha ucuza alırsın.takimde cj nin yedek parçalarını satan ulus otomotiv(telefonu:2380350) var ordan parçaları temin edebilirsin,ayrıca onların maslaktada(telefonu:3284013) iş yerleri var oraya da uğrayabilirsin.ayrıca duyduğum kadarı ile maslak oto sanayi sitesinde ohannes adında jeep cj ustası olduğunu duyuyorum onu da bulabilirsin. :smiley:

jack12 de çok isabetli bir tavsiyede bulunmuş.şaft söylediği gibi parçacıda daha ucuzdur.ahmet ustada kendisiyle temas kurarsan belki pazar günü bile tamirinizi yapar.telefonunu jack 12 vermiş.temas kurun.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.