merhaba üstadlar merhaba
aslında cj 1-2 senedir içimde bir ukte ve son günlerde iyice depreşti yani virus ele geçirmeye başladı yavas yavas.
aslan hakkında çok bilgim olmadıgımdan forum sitesini bir süredir araştırıyorum ve genellikle 79 model ve üstü araçları
tavsiye ediyorlar fakat istediğim fiyatta ve görünüme sahip bir araç bulamadım.tamam 79 model ve üstü araç alalım ama diğer araçlar ne gibi bir sıkıntı yaratır bana anladıgım kadarıyla şase tipleri farklı araçların.aracı genelde asvaltta kullanacağım tabi araziyede çıkmayacak değilim ama nadiren arizede kullancağım.bu aracların belli bir kronik arızası varmı buna dikkat edilmeli söyle yapılmalı gibi veya diğer önereceğiniz seyler.aracı alırken orginal olmasına dikkat edilmesini söylemişsiniz bol bol peki bu aracın orginal motorunu hangi marka üretmiş?
sitelerden satılık araçlara baktım bir arac gözüme carptı bu arac hakkında da yorum yapabilirseniz sevinirim
bu konuda yardımcı olacak arkdaslar cevap yazarsa sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-arac-fazlaligindan-dolayi-satiliktir-125701538/detay