CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Efrasiyap Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,513

Efrasiyap

Yeni Üye
Yer
izmir
Herkese merhabalar.

Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler.

Etiketler
Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

T-98 Gaizer şanzıman öneririm. Sizin CJ3 onu eskitemez, ömürlüktür. Tofaşla nasıl gider bilmem. Ama CJ3B de Isuzu Gemini dizel motor ile fişek gibiydi. Akrabamda vardı çok memnun idiler.

kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..

peki harikan motora aarazi için güçlü ve ağır devir bi şanzıman ne önerirsiniz ustam aracım 64 model genizş taban lastik var

[23 diş enter şanzımanı ömürlük olur.şanzımanı unutursun....

ismail55' Alıntı:
[23 diş enter şanzımanı ömürlük olur.şanzımanı unutursun....

bu 23 dis enter sanzimani geri vitesi 2.vitesin yaninda olan 1.vitesi senkromecsiz olan sanziman mi acaba

merhaba bende kastamonuda tamirciyim benimde tuzlam var bitane ismail usta karabüklü bi arkadasım var ONUNDA TUZLASI VAR 16000 TOFAŞ MOTORU 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANI VAR ARAYA Bİ FLAŞ TAKILMIŞ ORJINAL ARAZİ ŞANZIMANINA TAKILI ANLICANIZ 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANLI VE 4*4 ÇALSIYOR.ben o arkadasın numarsını bulim yazarım size yada sizde sorabılırsınız karabükte tanıdıgınız varsa. bende muayneden geçirimde bende 1600 e dönebilirim çünkü o araba 1 vitesle patanajla kalkıyordu yerınden gayet ıyıydı yani

Numarayı gönderirseniz sevinirim ismail usta.

AYDIN KARDEŞLER HURDACILIK...05327267601,,,,,03123964058 SÜLEYMAN AYDIN HURDACILAR SİTESİ A 3BLOK NO926 YENİ MAHALLE İVEDİK

Karabüklü arkadaşa ulaşabilirsem sevinirim. Benimkini üzerinde ingiliz ford var. 4 ileri. ikiye geçmiyordu. dün 4. vites de iptal oldu.

ismail55' Alıntı:
AYDIN KARDEŞLER HURDACILIK...05327267601,,,,,03123964058 SÜLEYMAN AYDIN HURDACILAR SİTESİ A 3BLOK NO926 YENİ MAHALLE İVEDİK

Teşekkürler İsmail usta. verdiğin numarayı aradım. 1.6 tofaş motor var dedim. bilemediler hangi şanzımanı göndereceklerini. ustan ne isterse parça konusunda yardımcı oluruz dediler.