Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler.
T-98 Gaizer şanzıman öneririm. Sizin CJ3 onu eskitemez, ömürlüktür. Tofaşla nasıl gider bilmem. Ama CJ3B de Isuzu Gemini dizel motor ile fişek gibiydi. Akrabamda vardı çok memnun idiler.
kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..
kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..
Teşekkürler İsmail usta. verdiğin numarayı aradım. 1.6 tofaş motor var dedim. bilemediler hangi şanzımanı göndereceklerini. ustan ne isterse parça konusunda yardımcı oluruz dediler.