CJ ye Sığmama Sorunu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kopela Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,987

kopela

Kamp II
Yer
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba.aslında çok şişko değilim cj5 küçük:smiley: yeni topladığım cj 5 e sığmama sorunu yaşıyorum dizlerim ön konsola değiyor.koltukları eskiden biraz inceydi biraz daha etli bir koltuk taktırdım böyle bir sorun çıktı.sanırım çamurluk tarafından biraz kesiliyormuş 33 lastik kullanmaktayım ne kadar kesitirmem lazım nasıl kesilir bilgisi olan varmı?

Etiketler
Ynt: CJ ye Sığmama Sorunu :smiley:

Abi bizde Defender var , dışarıdan yayla gibi görünmesine rağmen bizimde ön taraf dar :D Eski kasa arazi araçlarının kaderi sanırım bu ??? :D

bence hiç uğraşma sat onu cj7 veya cj8 al bak keyfine :smiley: yaptıracağın işlem maliyeti yada yaptırsanda gene istediğin genişliğe kavuşamayabilirsin

unal' Alıntı:
bence hiç uğraşma sat onu cj7 veya cj8 al bak keyfine :smiley: yaptıracağın işlem maliyeti yada yaptırsanda gene istediğin genişliğe kavuşamayabilirsin
abi arabayı yeni topladım zaten:smiley: birsürü masraf yaptık kıyamam şimdi satmaya keşke yaparken cj7 ye çevirseydik:S neyse şimdi gülü seven dikenine katlanır misali mi yapıcaz:smiley:

benim araçda aynı şekilde uygulama yapılmış ben iri birisi olmama rağmen inip binmemde yada oturma pozisyonunda hiçbir sıkıntım yok çamurluk kısmından kesilip biraz dışarıya doğru ek parça yapılıyo ve koltuk biraz daha arkaya gitmesi sağlanmış fotoğraf çekebilirsem kısa bir sürede yayınlamaya çalışırım

bam bam' Alıntı:
benim araçda aynı şekilde uygulama yapılmış ben iri birisi olmama rağmen inip binmemde yada oturma pozisyonunda hiçbir sıkıntım yok çamurluk kısmından kesilip biraz dışarıya doğru ek parça yapılıyo ve koltuk biraz daha arkaya gitmesi sağlanmış fotoğraf çekebilirsem kısa bir sürede yayınlamaya çalışırım

resimleri dört gözle bekliyoruz:smiley:

bam bam' Alıntı:
Can senin araç bizdeyken kesilmişti lastik sürtmesi filan yapmıyordu...Koltuk hareketleride iyidir

ben 79 model cj5 imi yaklaşık 16 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım, ne zaman aracı yeniden komple toplayıp 35 lik lastik takayım dedim, aynı prıblem ortaya cıktı. 35 '' lastikler değmesin diye arka çamurluk davlumbazları biraz genişletildi, haliyle koltuk biraz öne geldi, döşeme yapılırkende hazır sıfır sünger kullanılınca birazda yükseldi, şimdi inip binmek merasim oldu. bindikten sonra sorun yok ama eskisine göre kötü oldu.

bahsedilen fotolara göre belki bu problemi aşabiliriz. bu arada boy 1,85, kila 105.

hasanfb' Alıntı:
Can senin araç bizdeyken kesilmişti lastik sürtmesi filan yapmıyordu...Koltuk hareketleride iyidir

Hasan demek benim cj biliyosun,yok lastik sürtme filan yapmıyo benımde boy 1.90 rahat inip biniyorum ama hava karardı yarın çekip yüklerim siteye

bam bam' Alıntı:
Hasan demek benim cj biliyosun,yok lastik sürtme filan yapmıyo benımde boy 1.90 rahat inip biniyorum ama hava karardı yarın çekip yüklerim siteye
tamam bekliyoruz:smiley: benim boy 1.75 kilom 78 sığmıyorum:smiley: benim koltuklar sanırım biraz kabarık oldu tıraşlatıyorum biraz bakalım resimlerle kesme işini kesinleştireceğim

PC290003.jpg
PC290005.jpg
PC290004.jpg
PC290006.jpg

iç kısımdan çekmeye çalışdım yardımcı olur inşallah fotolar

Hasan çok teşekkürler iyi dileklerin için şu jeep buluşmasından inşallah görüşürüz iyi günler

bam bam' Alıntı:
PC290003.jpg
PC290005.jpg
PC290004.jpg
PC290006.jpg

iç kısımdan çekmeye çalışdım yardımcı olur inşallah fotolar

Hasan çok teşekkürler iyi dileklerin için şu jeep buluşmasından inşallah görüşürüz iyi günler

hocam ellerine sağlık zahmet verdik sana.resimler biraz karışık geldi bana çözmeye çalışıyorum bombeli mi kesmişler

Evet dışarıya bombe verilmiş altan 2. olan normal hallde gözüken lastiğe dik duruyo yani iç kısmının fotolarını yan çekmek zorunda kaldım

başka şekilde zor çekerdim neyse işinize yarar herlade o bombe kısmının bir kaç değşik açıdan çektim iyi günler

birde kızağı gözden geçir tam geriye gidiyormu! yoksa takılımı kalıyor?çünkü bir diş bile önemli mesafe oluşturuyor kolay gelsin....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR