cj piyasasını katledenlere

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugraercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,557
Ynt: cj piyasasını katledenlere

bugraercan' Alıntı:
işin görsellik ve mekanik kısmında, parasını hakeden araçlara laf yok. cebine belli bi miktar koyup hayalini almak isteyen insanları kazıklamaya çalışanlara da 4200 cc gücünü şahsen uyguluyorum :smiley:
4200 gücünü nasıl uyguluyorsunuz?

Etiketler

8 sene boks yaptım, konu cj ise biraz duygusal oluyorum :smiley:

işini hakkı ile yapanlara sözümüz ok, ekmek kapısı sonuçta. Galericilik akbabalık olmamalı..

bugraercan' Alıntı:
8 sene boks yaptım, konu cj ise biraz duygusal oluyorum :smiley:

işini hakkı ile yapanlara sözümüz ok, ekmek kapısı sonuçta. Galericilik akbabalık olmamalı..

bu tip araçlara verdiğin değeri anlıyorum saygı duyuyorum keşke şu olmasa bu olmasa evet lakin ülkemizin şart ları okadar dengesizki usa da bu araçları toplayanla burda toplayan arkadaşlarımız arasında çok fark fiyat olarak ve yurt dışından malı getirtmek gibi bunlarda göz ününde olması lazım bizim insanımızın daha değeri oluyor burda emek olarak fiyatlarda bi okadar uçuk oluyor ben rent a car işi yapıyorum ama arada güzel araç olursa alıp satıyorum burdada bir ilanım var ama bahsi gecen akbaba misali değil o senin arabaya 9 veren adamda harbiden haketmiş bu arada :smiley:

Tekkral' Alıntı:
Aynen öle sürekli bakıyorum inceliyorum ilanları kafama göre güzel bir tane ilan bulamadım. Aslında benim bulamama sebebim dizel bakmamda neyse :smiley: Bu aksam yine isten geldim yeni ilan varmı diye bir bakayım dedim 75 000 yazmıs arkadasın biri yok artık dedim. Vallaha sogudum iyiden cj den sonucta tamam emek,zaman ve para harcanmıs tamam eyvallah daa 1978 model arac be arkadas. Etmez diyemiyorum burda garaj kısmında bircok konu takipteyim binlerce lira harcanıyor. Ama ben kendi adıma sölim bu kadar param olsa bir tane pickup köy için bi tane lüks jeep alırım 75 000 ne dir yaa :D :D :D

İlanın da linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tamamen-orjinal-otomatik-klimali-1978-model-arazi-canavari-108065611/detay

Bu arada böle link vermek yasak mı acaba ???

citroen diesel motorlu cj5 düşünürseniz yardımcı olurum

IMG0034A.jpg

Tekkral' Alıntı:
Su ara baya bir bunalımdayım parasal konuda ama merak ettim ne kadar istiyorsunuz ? Lastik motor hacmi bg vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.
1962 model CJ5
30/10.5R15 KL71 Kumho lastikler,
çelik jant,
4x4 sorunsuz çalışır durumda,
hidrolik direksiyon,
önler disk fren,
torpido alltına gizlenmliş çorum kalorifer,
beyaz deri koltuklar,
citroen 1.9 motor tork olarak araca çok uyumlu.
yakıt inanılmaz derecede düşük..
motor ruhsata işlidir. muayenesi mevcuttur,
son fiyat 10.000 TL. olur.

Aracınızın masallahı varmıs ilan vs. acmadınız galiba bir ay sonra falan hala duruyor olursa iletişime gecelim insallah hocam. Hakkaten fiyat donanım işte budur dedirtiniz. Son olarak sanzumandan da bahsetseniz .Cok sey istedim ama. :smiley:

Tekkral' Alıntı:
Aracınızın masallahı varmıs ilan vs. acmadınız galiba bir ay sonra falan hala duruyor olursa iletişime gecelim insallah hocam. Hakkaten fiyat donanım işte budur dedirtiniz. Son olarak sanzumandan da bahsetseniz .Cok sey istedim ama. :smiley:
şanzıman orjinal 3 ileri, arazi ve takviye sorunsuz çalışıyor önler akslardan kilitlemelidir. dediğim gibi kaportada birkaç yerde çürük var hepsi bu...
dışarıda kar yağıyor, bu havada sat desende satmam :D bende defander düşünüyorum kısmetse bir kaç ay sonra ....

Adı geçen CJ 7 orjinal olup, otomatik (GM TH 400) ve Quadra- trac low range reduction unit arazi şanzumanlıdır resimlerinden gördüğüm kadarıyla, bu zamanda amerikada bile az bulablirsiniz böylesini ayrıca amerikadaki fiatlarıda hiçde öyle az değildir böyle temizlerine 39.900 usd fiat koyuyorlar..... 35.000 bine giden araç orjinal CJ7 değil bildiğim kadarıyla..Bende benim CJ yi satsam 40.000 usd den kapı açardım.Şark kurnazlığı yapanlar siz blinçli CJ severlerden gerekli cevapları alacaklardır.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR