unal' Alıntı:cj serisinde 3.8 ve 4.2 motora sahiptir willyslerde 4 silindirdir onlarda 2.2 dir fakat araçlar tanınmadığından wllyslerde cj diye ilanlarda vardır veya dizel diye bahsedilir cj serisinde dizel araç orjinalinde asla olmamışdır ve cj hakkında sitetede araşdırma yaparsanız teknik koulardar başta olmak üzere herşeyi bulabilirsiniz
alkanzar1' Alıntı:3)4000cc üstü cj lerin yıllık vergileri ne kadar
4)4.2 lpgli cj tahmini ne kadar yakar
Buggy' Alıntı:3) 2014 yılı MTV indirimine esas alınacak Kasko Değer Listesi açıklandı. 79 model CJ7 için 6500TL kasko değeri belirlenmiş. Yıllık 1514TL olan vergiyi 1080TL olarak ödeyeceğim. Aracınızın indirime esas kasko değerini gösteren listeyi aşağıdaki linkten excel dosyası olarak indirebilirsiniz. Tüm CJ'ler WILLYS-JEEP olarak listelenmiş. 801.ci sırayı benim aracıma özel tahsis etmişler
http://www.tsb.org.tr/motorlutasitvergisi.aspx?pageID=847
4) 4,2L motor, 235x15 lastikle 100 km'de 16 litre benzin harcıyorum (ortalama). LPG kullanmıyorum, çakmağım bile benzinli
emin abi merhaba ayna mahruti oranin ve sanzimanin nedir kendi aracima 41 10 ayna mahruti taktim ve yakit tuketimim 235/75/15 lastikler ile acayip artti 33 dusunuyorum hem yakit tuketimi dussun hem arabam suratlensin diye teorik olarak boyle dusundum sizin fikriniz nedir?Buggy' Alıntı:3) 2014 yılı MTV indirimine esas alınacak Kasko Değer Listesi açıklandı. 79 model CJ7 için 6500TL kasko değeri belirlenmiş. Yıllık 1514TL olan vergiyi 1080TL olarak ödeyeceğim. Aracınızın indirime esas kasko değerini gösteren listeyi aşağıdaki linkten excel dosyası olarak indirebilirsiniz. Tüm CJ'ler WILLYS-JEEP olarak listelenmiş. 801.ci sırayı benim aracıma özel tahsis etmişler
http://www.tsb.org.tr/motorlutasitvergisi.aspx?pageID=847
4) 4,2L motor, 235x15 lastikle 100 km'de 16 litre benzin harcıyorum (ortalama). LPG kullanmıyorum, çakmağım bile benzinli
cj5 ci' Alıntı:emin abi merhaba ayna mahruti oranin ve sanzimanin nedir kendi aracima 41 10 ayna mahruti taktim ve yakit tuketimim 235/75/15 lastikler ile acayip artti 33 dusunuyorum hem yakit tuketimi dussun hem arabam suratlensin diye teorik olarak boyle dusundum sizin fikriniz nedir?
ercanaslan' Alıntı:Zengin adamın hali başka
sizin oranlar 3.54 benimkiler ise 4.10 a tekabul ediyor ve lastik capi buyufukce daha az devirle daha yuksek surat yapmazmibu sayedede yakitta dusus olmazmi ?Buggy' Alıntı:Şanzıman T150, Transfer Case Dana 20, Ön akslar Dana30, Arka akslar AMC 20
Ayna mahruti değiştirmedim. Ön ve arka diff'ler için fabrika çıkışı gear ratio 3,54 verildiğine göre önlerde 46/13, arkalarda 39/11 ayna mahruti kullanılmış.
33 olarak düşündüğün lastik ebadı ise en düşük genişlik 33*10,5*15 olduğuna göre lastik genişliğini 265 yapıyorsun demektir. Bu yakıtını daha da arttırır.
unal' Alıntı:osman bey 1960 model zaten cj 6 yok ondan dizelide olamaz muhtemelen uzatılmış tuzla kasa araçdır o yıllardaki ve dizel motor sonradan konulmuşdur muhtemelen ki 1980 lerden sonra mazot cok ucuzken birçok araca dizel motor takılmışdır sadece jeep değil hatta eski klasik Amerikanlarda bile dizel motor vardı 1990 kadar dolmuş olarak çalışan
cj5 ci' Alıntı:sizin oranlar 3.54 benimkiler ise 4.10 a tekabul ediyor ve lastik capi buyufukce daha az devirle daha yuksek surat yapmazmibu sayedede yakitta dusus olmazmi ?