Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ?
Ynt: Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ?
3 yıl önce tamir takımını değiştirmiştim ve sonuçtan gayet memnun kaldım. Aracın çekişi ve gaz yemesi çok iyiydi. Fiyat konusunda net olmamakla birlikte 150.oo-180.oo tl civarlarındaydı.
hsn' Alıntı:
3 yıl önce tamir takımını değiştirmiştim ve sonuçtan gayet memnun kaldım. Aracın çekişi ve gaz yemesi çok iyiydi. Fiyat konusunda net olmamakla birlikte 150.oo-180.oo tl civarlarındaydı.
öncelikle karbüratörün resmini koyman daha sağlıklı bence cünki birçok cj üzerinde farklı karbüratör var tek boğaz cift boğaz ucuz olsun diye başka araçlarında karbüratörü cok çıkıyor tamir takımınında markasına göre fiyatı değişir ama cok fazlada değildir 40 tl var 80 tl yede işçilik kişiye göre değişdiğinden işçilik için bişe diyemiyorum
marka model fiyat olarak cok değişir eğer marka model belirtilmezse aradaki farkı anlayamayan arkadaşlarımız bu s efer derki niye birisi 40 tl niye birisi 80 tl yoksa kazıklanıyormuyum diye düşünebilir o sebepden marka model belirtilirse farazi değil daha net bilgi olur ve yanıltıcı olmaz
Ünal abi kesinlikle doğrusun. Mutlaka işlemleri anlatanlar marka model belirtmeliler.
Benim demek istediğim genel olarak herkesin yazabileceği bir topik olması.
Bu karbüratörün modelini bilen var mı? Tüm Carter Weber kataloglarını ve diğer forumları araştırdım, model numarasına rastlayamadım. Sorunu yok ama modeline göre tamir takımı bulursam bir bakım yaptırmak isterim.