CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YAMANJEEP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,331
Ynt: CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir

Sevgili yunus kardeşim henüz yeni jeep sahibi olmam sebebiyle (17 senelik amerikan oto kullanıcısı ) size bazı sorular sorup beni aydınlatmanızı rica ediyorum.
burda jant açılmış iken ordan başlayım .
neden bizi pro comp veya mickey thompson JANTlara 450 lira x4 =1800 liralar vermek zorunda brakıyorsunuz bu işin başka hesaplı yolu yokmudur. yerli ,prc vs
şu YÜKSELTME KİTLERİ 2000 usd gibi oysa toplu alımlarda 350-400 usd gibi rakamlara bulununmakta olduğunu duydum
cj ler için ön DİSK olayı 1200 usd dibi bu sistemi modelli bir avrupa araç yedek parçası olarak alsak bu fiyaların yarısına alınacağını çoğu arkadaşımız bilmekte
Yükseltme takozları, iç kalorifer düğmeleri, rotlar, balatalar, kampanalar, fren merkezi, akisler, km saati,sinyal lambaları, baskı balata
daha aklıma gelmeyen birçok parça arkadaşlarımız jeep 5,2 cherokee parçası alıyorlar bazılarına şaşırıyorum cj nin yarı fiyatına neden bu fiyatlar bu kadar abartılı, bu araçlarla off road yapan bazı işi ve mali durumu düzğün arkadaşlardan nasıl olsa alıyorlar diyemi acaba birde amerikan parçası satan arkadaşlar pazarlığa hiç yaklaşmamalarının sebebi nedir gerçekten bu fiyatların aşağısına kurtarmıyor mu yoksa mecbur alıcaklar dönüp dolaşıp bana ona yada varsa üçüncü bir satıcıya gider başka nereden bulacak mantığımı güdülüyo oysaki ebay summit reacıng gibi mağazalarda bu fiyatlar gayet mantıklı gemi nakliyesi olarakta gayet ucuz tabiki sizlerde ticaret yapıyorsunuz para kazanacaksınız.
Bu alışverişler için örnek verecek olursak diyelim bir sipariş açsanız 30 takım cant için tr ye kaça mal olur ABD fiyatını 100x4=400 usd kabu edersek
yunus kardeşim bu soruları sizlere sormak zorundaydım çünkü araç sahipleri bu konuları kendi aralarında zaten konuşuyorlar
ben cj sahibi olarak herkezin arabasına sahip çıkması satıcılarında araç sahiplerine sahip çıkıp fiyatları şişirip her parça için alternatifler aratmak yerine orjinal parça satın alıp araçlarımız yaşatmak
cevap verirsen fikirlerini öğrenmek isterim belki benim yanlışım olabilir .aydınlatırsan sevinirim yanlış anlaşılmasın belki diğer arkadaşlarda merak ediyor olabilirle

Etiketler

15 Yıldır bende Cj kulanıcısıyım . Benimde bu konuyla ilgili sıkıntılarım var.Kafama takılan diğer arkadasında dediği gibi, jeep 5,2 cherokee nin parçaları nasıl oluyorda cj nin parcasından ucuz olabiliyor. Cj parçasını satan istanbulda 3-4 firma ankarada 3-4 firma var aradıgını bulabiliyorsun parçada sıkıntı yok ama parça fiyatları yüksek olduğu için insanların çogu çıkma yada uydurma yoluna gidiyor,bu durum sonunda araçların tutulur tarafı kalmıyor uydur uydur nereye kadar. Neden defender in parcası ucuz cj nin pahalı ?
bu sorunlarla ilgili cevap ve yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler.............

abcreklam' Alıntı:
bu konuda hakkında yanlış veya ticaretinizi etkileyecek bir yorum mu yazdık arkaddaşlar niye cvp yazmıyorsunuz

yok hayir yanlis bisey yazmadiniz sadece yeni gordum kusura bakmayin,
jant meselesi diger parcalardan cok daha farkli gumrukde jant sikintili bir urun ondan doalyi fiyati o rakamlara cikiyor,
yukseltme kiti diyorsunuz 300-400 dolar o fiyata buraya getiren varsa ben 50-60 takim alabilirim yani soyliyecegim o fiyatlar imkansiz
on diskler komple sifir kaliperler,disk aynalari,fren hortumlari,ana merkez,balata tk ve diske cevirmek icin kit takimi montaj dahil 1750TL ye yapiyoruz
cj yi cherokeelerle kiyasliyosunuz cjler amerikadada az oldugu icin diger jeep modellerine gore ondan fiyatlarida pahali yoksa 3-4 firma var ansil olsa alicaklar diye bir dusunce yanlis bir dusunce biz firma olraak oyle bir dusunceye sahip degiliz diger firmalarinda bole bir sey dusunecegini sanmiyorum,size sole bir ornek vereyim 4silindir jeepler willyslerin parcalari cjlerden cok daha pahali hatta amerikada suan bizim sattigimiz fiyatlardanda pahali cunku cok azaldi ve yeni parca uretimi az sayida bu sekilde bir kiyas yapabilirsiniz
umarim biraz yardimci olabilmisimdir

cj parça fiyatlarıl aksesuar cinslerinde pahalı ama standart parçalar normal örnek vermek gerekirse L 200 aracımın bir ön kası 2200 tl aynısı cj serisinde 350 tl ,motor parça fiyatları da uygun iş modifiye kısmına gelince değişiyor ;D bu arada cj 8 aracıma çok para harcadım ve tanımadığım parçacı kalmadı aralarından tek sıyrılan yaman jeep Cemil abi oldu kendisinide buradan selamlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri