CJ ile Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elnino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,075

elnino

Kamp I
Yer
istanbul/halkalı
6120AD20943204.jpg

Grnt43.jpg

Grnt45.jpg

Etiketler
Ynt: CJ ile Off-Road

resim olayını denedim yardımlarınızla başardım teşekürler hepinize benim civciv de bu işte plakamız değişti tabi resim eski

even yeni aldım yaklaşık 2 ay oldu kenan bey'den aldım bende.daha yeniyiz bu işte ama hastalık oldu şimdiden her pazar kemerburgazdayız.

Hayırlı uğurlu olsun elnino . civ civ güzel görünüyor.Senide gezilerimizde görmek isteriz
Saygılar;

elnino' Alıntı:
even yeni aldım yaklaşık 2 ay oldu kenan bey'den aldım bende.daha yeniyiz bu işte ama hastalık oldu şimdiden her pazar kemerburgazdayız.

Hayırlı olsun Çok güzel duruyor :smiley: Maşallah!
Atatürk Sanayii tarafına yolunuz düşerse beklerim, ben haftaiçi hergun en az 1 saat ordayım... Hem Atilla'ya civ civ i gösteririz hemde geliştirme projeleri üzerine konuşuruz :D

teşekür ederim arkadaşlar.inşallah ilk organizasyona iştirak edeceğim.hafta içi işten pek vaktim olmuyor ama cumartesileri atilla arkadaşa uğrarım .tamircimi atilla bey?

elnino' Alıntı:
teşekür ederim arkadaşlar.inşallah ilk organizasyona iştirak edeceğim.hafta içi işten pek vaktim olmuyor ama cumartesileri atilla arkadaşa uğrarım .tamircimi atilla bey?

OK! Bir şekilde haberleşelim o zaman, Atillia daha çok danışman :smiley: ve parçacıdır...

Jeepcj7' Alıntı:
OK! Bir şekilde haberleşelim o zaman, Atillia daha çok danışman :smiley: ve parçacıdır...

pazar günü kemerburgazdaydık amortisör ve makası kırdık arabanın alt takımı
elden geçirmemiz gerekecek.atillada parça varsa işimizi görür .varsa telefonunu
alabilirmiyim atillanın.

elnino' Alıntı:
pazar günü kemerburgazdaydık amortisör ve makası kırdık arabanın alt takımı
elden geçirmemiz gerekecek.atillada parça varsa işimizi görür .varsa telefonunu
alabilirmiyim atillanın.

Geçmiş olsun, olaya pozitif yönden bakın kullandıkça yenileşecek civciv :D
Atilla nın telefonu 0212 276 9295 gelmeye karar verirseniz banada haber verin tanışalım...
selamlar...

(Bir CJ sahibi olarak hemen atlamalıyım )

CJ'ine bağlı... birkere sahibi arabasını iyi tanımalı... mutlaka elden geçmesi gereken araçlar bunlar, mesela benimki jandarma emeklisi, 20 sene jandarmada kullanılmış.. aldığın gibi şanzımanı motoru yuruyen aksamı elden geçirmeden dağ tepe gidersen kalma riskin var...ama yine kalıcan diye birşey yok :D

Bence önemli olan yapılan tadilatın bir kere ve en iyi şekilde yapılması, ve insanın aklında orayla ilgili soru işareti kalmaması... Birde CJ kolay kolay yolda kalmaz :smiley: yani kalır ama 1-2 saat sonra devam eder ...
Arabalarda eskidi tabii... eskiden herkes CJ kullanırdı şimdi Cherokee, Disco, Suzuki'lere doğru bir eğilim var..
CJ kullanmışlığınız yoksa arazide değişiriz birara DEEP bey... pek araba kullanmaya benzemez ...keyfi değişiktir...alışkanlık yapar...

CJ ler hoşuma gitmiyor pek zevk meselesi yani, yoksa performansına laf söylenemez tabii ki, yine de teklif için sağol :smiley: Jeep olacaksa Cherokee Sport derim, tabii kategori farklı oldu biraz
bu söylentinin sebebi de etrafta çok fazla eski ve bakımsız CJ olması ve CJ lerinin sayısının da çok fazla olmasından kaynaklanıyor biraz herhalde
ama CJ cilerin her yere atlama alışkanlığı olduğu bir gerçek, mesela Bolu Gölcükteyiz mevsim kış, Discoyla gidiyoruz her yanımız 1m. kar, dar bir yoldayız, yolu tamamlamak üzereyiz, karşıdan CJli arkadaş geliyor kenardaki kara poooof diye dalıyor ve batıyor tabi sonra kendi imkanlarıyla çıkıyor ama ne gerek var ki şimdi 2 sn. beklese ya :smiley: bunun gibi çok örnek var, acaba o koltuğa oturunca çok mu gaza geliyosun :smiley: hehehe

:smiley: Hem gaz var, hem de burdan da geçermi düşüncesi ile genelde çileye dönüşen maceralarda var :smiley:
Ama şu bir gerçek ben CJ'i kolay kolay hiçbirşeye değişmem.. hala binmeden önce ilk gün ki gibi heyecanlanıyorum ...heralde aşk bu; o yolu yiyerek gidişi, diferansiyel şanzıman uğultusu, laf dinlemesi ve laftan anlaması... sürekli egzozdan gelen sıcaklığın taban saclarını ısıtması...etc...

CJ'lerde ayıklanmaya başladı zaten, hatta eli yüzü düzgün arabalara ciddi paralar istiyorlar...tabii dikkat etmek lazım arada döküntülerde var, show maksatlı toplanmışlarda...arazi canavarlarıda... ... ama üst sınır hayalgücü! istediğini yapabileceğin tek 4x4...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR