Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,880

ercanaslan

Kamp III
Yer
İstanbul
orjinal wrangler tampon parçalarını photoshop da biraraya getirerek 2 tampon çizdim
bir arkdaşıma yaptıracağım bu tampondan birini
fikirlerinizide almak istiyorum
şimdiden teşekkürler

ayrıca jeep yazılı alttan öne doğru dönüp tampon ile birşeşen paslanmaz alt muhafazada olacak

3.jpg

4.jpg

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

ilk çizimlerde plaka için yer düşünmemiştim birazdaha düzenledim plaka için
fikirlerinizi bekliyorum
şöyle olsa daha iyi olur diyeceğiniz herhangi birşey varmı

1.png

2.png

yaptığınız tamponları araç üzerine koyarak görmek daha iyi fikir verecektir diye düşünüyorum, kolay gelsin

Fikir vermesi amacıyla paylaşıyorum fotoğraflar izinsiz alındığı için lütfen kızmasınlar bana Şükrü Öztaş,İlkan Tek,Ozan Yurdakul dan alıntılardır.

6069_449933081704766_756141083_n.jpg

536079_525637980800942_263382951_n.jpg

993432_642121865819219_752521795_n.jpg

1175222_10151809121126897_132301079_n.jpg

1378131_10151896752470742_1358006794_n.jpg

teşekkürler fotoğraflar için
arka tampon için iyi bir örnek oldu benim için ama ön tamponda vincin bir kısım tamponun içine gömülmüş olsun istiyorum

Evet, kullanılan bir tampon çeşidi. Fena da durmuyor hani :smiley:

ercanaslan' Alıntı:
teşekkürler fotoğraflar için
arka tampon için iyi bir örnek oldu benim için ama ön tamponda vincin bir kısım tamponun içine gömülmüş olsun istiyorum
Aslında çok zor değil vinç tablasını içeriye almak zaten tampon oldukça kalın wrangler tamponuyla benzeşiyor.
izrafeel' Alıntı:
Evet, kullanılan bir tampon çeşidi. Fena da durmuyor hani :smiley:
Evet uzun yıllar CJ kullananların tercih ettiği bir tampon çeşiti aslında göze hoş geliyor ama tabi zevk meselesi

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.