cj hıdrolıklı mercedes dıreksıyon takımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,457

himbere53

Kamp II
kendı cj mden sokecegım sorunsuz mercedes hıdrolık dıreksıyon ve ayagı pompası ve ayagı hortumlarını satıyorum bende ayreten charoke dıreksıyonu var onu takacagımdan satıyorum .alacak olan hıc ugrasmıcak uydurmaya zaten uydurulmustur cj ye gore.fıyatı komple 300 tl dıye dusunuyorum yıne de teklıflere acıgım bende fazlalık cunku alacak olan ıcın karlı alıs verıs olur cunku sadece uydurmasına bu parayı alırlar belkıde telım 05374002873 mustafa usta

Etiketler
Ynt: cj hıdrolıklı mercedes dıreksıyon takımı

boşluk falan varmı turu nasıl acaba mersedes direksiyon cjde nasıl oluyor konfor açısından..

slm arkadasım acaba sökmeden önceki resimleri varmı birde enson ne olur hayırlı işler

bosluk falan yok bende orjınalı var onu takacagım bı sorun oldugundan sokmuyom yanı dıreksıyonum sorunsuz ve cok rahatta dönuyo fıyatıda cok dusuk yanı arkadaslar bensadece dıreksıyon kutusunu o fıyata almıstım ama sımdı aracımı hep orjınale cevırıyorum ondan cıkarıcam eger rızeye yakınsanız dıreksıyon aracımın ustunde halen gelıp deneyebılırsınız.

peki herşey içindeki ayak falan biz alsak başka bi işlem yapmadan tık diye oluyormu?

benım motorum dızel ford motoru eger sızınkı benzınlıyse sadece pompa ayagına degısıklık yapmanız gerekebılır

zaten tek ayağa tadilat gerekmiyormu zaten ayak yapılcaksa herhangi bir mersedes direksiyon takılabilir..

dıreksıyon kutusunun ayagını sorunsuz takacaksınız herseyı hazır onun hortumlarda hazır sadece dıreksıyon pompasının ayagına basıt bı tadılat gerekır oda dedıgım gıbı kolay yanı uydurması

rizede nerede görebilirim aracı? Bende Rizedeyim.Anlaşabilirsek satın almayı düşünüyorum..

ardesen de sanayıde dukanım var gelırsen telden ararsın gorusuruz telım 5374002873

arkadaslar bıraz arastırdımda sadece uydurma ısını nerdeyse bu fıyata yapıyorlar soz verdıgım bı kac arkadası beklıyom yarın haber verecekler olmazsa fıyatı 400 e cıkarmayı dusunuyom.

arkadaşlar ben sadece kasnağın ve ayağın uydurulduğunu biliyorum arkadaşın aracı zaten dizelmiş herhalde zaten alan kişi bidaha ayak yaptıracak geçen gün sormuştum 123 kasa mersedes komple hidrolik direksiyondan 300 istiyorlar pazarlıkla 250ye bile alınnıyor..

benzınlı motora pompayı uydurmak kolaydır benımkı zaten on hazırlıklı kasnagı falan herseyı yapılmıs kardesım baska hıcbısey yapmanıza gerek yoktur fıyata gelınce senın verdıgın fıyat sadece dıreksıyonun fıyatıdır bunun pompası hortumları var 80 tl sadece hortumlar, zaten dıreksıyon ayagını fıyatı da bugun cj nın kendı ayagı uydurulmamıs vazıyette 160 tl zaten yanı 200 tl kadar avantajlı oabılırdınız bılmem anlatabıldımmı. ılgınıze tesekkurler.

hıdrolık dıreksıyon setı satılmıstır alana hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR