Cj arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alphonsEray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,551

Etiketler
Ynt: Cj arıyorum

Valla heran bende alabilirim :smiley:
hatta cuma göreyim diyorum aracı
yakından

bu muhabbetten gezenbilir arşivinde en az 10 konu çıkar bu sayfa ilerler gider cj alıcam dememeli almalı bence
yaşayıp görmeli her kargaya yavrusu şahin görünür derler :smiley:
en kısa zamanda bir cj edinmeniz umuduyla :smiley:

evedilaz' Alıntı:
bu muhabbetten gezenbilir arşivinde en az 10 konu çıkar bu sayfa ilerler gider cj alıcam dememeli almalı bence
yaşayıp görmeli her kargaya yavrusu şahin görünür derler :smiley:
en kısa zamanda bir cj edinmeniz umuduyla :smiley:

Deniz bey doğru söylüyorsunuz çok konu vardır doğrudur . Benİm bı imkanım o imkan dogrutulsunda hareket etmek istiyorum
Küçük ken rahmetli babam a bu arabadan alacam ben diyor düm oda bahçe ye gideriz diyordu :smiley: bende çamura gireriz diyordum gülüyordu lafın kısası gercekten çok istiyorum ama denk gelmeyince gelmiyor. İki tane Cj ile pazarlık ettim anlaştık sürekli aksiklik çıktı kısmet olmadı .

KOnuru da bulmak için actım inşallah kısmet olursa bir Cj sahibi olurum hayırlısı.....

pesendide' Alıntı:
Cj yi cok seviyorum ben ona iyi bakarim deseydiniz 12 bile verebilirdim :smiley:

Sizde keske sorsaydınız :d

Cj sevgisini sorarsanız da benim sevgim her Cj görüşümde kalbimin ritmini değiştiren bir sevgi

pesendide' Alıntı:
O zaman buyrun gelin bi bakin bi camura girin kullanin size bi etliekmek ikram edeyim ondan sonra konusalim

Tamam hocam gelip bakalım bayramdan sonra kısmet olursa görüşelim bayramda sonra haberleselim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri