CJ Alacağım Yardıma İhtiyacım Var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan roadboybrk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,459

roadboybrk

Ana Kamp
herkese merhaba aranıza yenı katıldım ve 79 model http://www.sahibinden.com/cj_5_cok_temiz_WQQaXQQ10609661WQQpXQQdisplayitem bu aracı almak istiyorum ama ilk defa böle bir araca sahip olacağım için biraz tereddütlerim var ve iyi arastırma yapmak istıyorum daha doğrusu uğrastıracak bir araba olduğunu biliyorum ama daha çok benzin konusundan korkuyorum araç 6silindir hiç lpg baslanmamış zaten bende lpg bağlatmayı düşünmüyorum açıkcası bırazda 6 silindirin saf gücünü hissttemek istıyorum=) kmde kaç lira yakar?kaç motor? kaç hp? ve benım gıbı bu arabaya gönül veren toy bırısıne önerileriniz neler olur?
ayrıca araç 9-10 bın ytl gibi bi fiyata alıncak saddece araba döşeme ve bı kaç yerınde küçük çürükler var onlara tamir istıyor okadar...
ne diyorsunuz?

Etiketler
Ynt: CJ Alacağım Yardıma İhtiyacım Var...

79 model olması güzel. Motoru orjinal olsun, mekaniğini kontrol edin, şu an için aşırı masrafıda yoksa, elektrik sistemleride düzgünse fiyat makul sayılır. Karbüratörlü araçlarda en azından cj de lpg o kadar çekiş gücünü düşürdüğünü sanmıyorum. Bende durum böyle. Off-roadda bile lpg de sıkıntı yok. Low seçeneğinin haricinde 6 silindirin gücü falan yok. Gücü ayna maruti ve arazi şanzıman oranlarından arazide hissededersiniz. Eğer gezmeyi seviyorsanız sürekli benzin canınızı sıkar. Cimri hiç değilim ama benim canımı sıkıyor ;)

sıralı sistem dedıklerı arabalarda en iyi performans verren sistem bu araca uygulanabilirmi acaba?
ve kaça mal olur?

Uygulanamaz. sıralı sistem çok noktadan enjeksiyonlu araçlara monte edilebir. Karbüratör ile alakası yoktur. İyi bir sıralı sistemin 2000 ytl + civarı olduğunu biliyorum

benzınle offraod da rahat 20 lıtre yakar
kumda 30 litreye kadar cıkar
asfatda 15 lıtre cıvarı yakar

c
roadboybrk' Alıntı:
herkese merhaba aranıza yenı katıldım ve 79 model http://www.sahibinden.com/cj_5_cok_temiz_WQQaXQQ10609661WQQpXQQdisplayitem bu aracı almak istiyorum ama ilk defa böle bir araca sahip olacağım için biraz tereddütlerim var ve iyi arastırma yapmak istıyorum daha doğrusu uğrastıracak bir araba olduğunu biliyorum ama daha çok benzin konusundan korkuyorum araç 6silindir hiç lpg baslanmamış zaten bende lpg bağlatmayı düşünmüyorum açıkcası bırazda 6 silindirin saf gücünü hissttemek istıyorum=) kmde kaç lira yakar?kaç motor? kaç hp? ve benım gıbı bu arabaya gönül veren toy bırısıne önerileriniz neler olur?
ayrıca araç 9-10 bın ytl gibi bi fiyata alıncak saddece araba döşeme ve bı kaç yerınde küçük çürükler var onlara tamir istıyor okadar...
ne diyorsunuz?

Öncelikle aracın 79 model olması güzel cj5 serisinde 79 ve 80 modellerde önler disk frendir motor 4.2 ve şanzumanlarıda daha kuvvetli sorunsuzdur.6 silindirin gücünü hissetmek istiyorum demişsiniz düşünceniz güzel bunu lpg taktırarakda hemde cebinizi fazla yakmadan da yapabilirsiniz çünkü çekişte fazla farketmiyor tabiki aracın karbüratörü pistonları eksntrik milleri ayna mahruti oranalrı orjinal oynanmamış olması gerekmektedir,oynanmış olsada bu saydıkalrımın hepsinin orjinalleri mevcuttur performansı arttırmak içinde tepelikli tabir ettiğimiz piston performans ayarlı eksantrik milleri headers fi,lan takarakta aracınızın gücüne güç katabilirsiniz

aracın tentesiyle alakalı bilgi yok heralde tente de yok

eğer kışında kullanacaksanız orjinal tentenin fiyatını öğrenmenizi tavsiye ederim
(almadan önce CJ hakkında her türlü bilgi ve uyarıya sahip olmanız açısından söylüyorum)

şimdiden hayırlı olsun diyelim CJ virüsü bulaşmış bi kere mutlaka alacaksınız ;)

kolay gelsin arkadaşım cj serisinden bi araç düşünüyosan bende cj6 ve cj8 de var istersen resimlerini yollarım sana mail adresini vermen yeterli

Satılık!

http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-68WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem

Jyrays' Alıntı:
Satılık!

http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-68WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem

şuan maddi olarak hazır olsam hiç kaçırmayacağım bir araç...

vinci kilidi roll-cage i vs... saymakal bitmez...

umarımkıymetini bilene gider, gitmezse daha sonra bende ilgilenebilirim...

dronder' Alıntı:

dronder' Alıntı:

Hadı bakalım!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR