CJ 7 - Akrabası Bulundu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,507

Etiketler

Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu

Yorumlara teşekkür...Ön dana 44 - Arka dana 60..Ayna mahruti 3.73(41-11)......Azda olsa 8 büjon J10 ve J20 de çıkıyor...

Şöyle herşeyi üzerindeyken geniş açı tam görünümlü; (dörtbir yanından ;D) foroğraflar istesek sizden ayıp mı olur acaba?
Çok merak ediyorum nasıl olmuş herşey yerine takılınca...

Rica ederim zahmet olmaz ama henüz bitmedi bugün ön tampon ve vinç yerine bağlandı.Arka tampon, arazi şanzuman koruması ve döşemeler değiştikten sonra balta kürek Hı-Jack montajı ondan sonra tabiiki paylaşacağım...

Fotoğraf-0034.jpg

Ön tanpon vinç , arka boyada ,arazi şanzuman koruyucusu yarın bitecek .. Döşemeler devam ediyor..

Fotoğraf-0059.jpg

Fotoğraf-0063.jpg

Teşekkürler; resimler harika gerçekten çok yırtıcı bir görüntüsü var...
Galiba eskiden arabalara kişilik veren ön panjur ve görüntü veriliyordu ne dersiniz? Eski araba merakımız bundan heralde :smiley:
Şimdikilerde bir kişilik ve ifade eksik gibi geliyor bana ...

Kuzguna yavrusu misali; Benim CJ ile ilk tanışmamda ( Atatürk Sanayi deki Kıbrıslı Turan usta Aydın ilimize yenileştidiği bir CJ5 göndermek üzereydi-1990) aracın içine oturup

şöyle bir etrafa bakınca o şartlarda bile iç dizaynına aşık olmuştum.......1986 da o muhteşem görünüşünü bırakıp 1987 Wrangler kare fara geçince çok geçmeden amarikada büyük bir infial yaratı jeep imalatçısı , fazlada dayanamayıp yine yuvarlak fara geçiş yapıp hatalarından döndüler....Evet görünüştür ,ön ızgaradır,farlardır vs..bunların hepsinide jeep fazlasıyla bize verir kanatindeyım....

Hayır....CJ serisinde ilk zamanlarımda (1991) orjinalinden haberim olmadığım için bu sitenin tabiriyle çakma CJ 7 sahiptim , ama daha sonra orj CJ 7 sahip olunca ve jeep bir tutkuya ulaşınca bu araçların ruhlarına saygı gösterilmesi taraftarı oldum..Bu aracımında (J 20) uzunluğu orjinal onun için kesmeyi hiç düşünmedim , eğer bir kısa kasa J 10 Türkiyeye girmiş olup karşılaşsaydım onu tercih ederdim....

Tamamen size katılıyorum aracımı toplarkende aksesuar ve görüntüden ziyade orjinal fabrika çıkışında nasıl görünüyorsa öyle yapmaya çalışacağım... Umarım... :D

TARB' Alıntı:
Hayır....CJ serisinde ilk zamanlarımda (1991) orjinalinden haberim olmadığım için bu sitenin tabiriyle çakma CJ 7 sahiptim , ama daha sonra orj CJ 7 sahip olunca ve jeep bir tutkuya ulaşınca bu araçların ruhlarına saygı gösterilmesi taraftarı oldum..Bu aracımında (J 20) uzunluğu orjinal onun için kesmeyi hiç düşünmedim , eğer bir kısa kasa J 10 Türkiyeye girmiş olup karşılaşsaydım onu tercih ederdim....

Duyuru niteliği taşısın..........Sahibinden.com da klasik arazi araçları bölümünde J 200 diye bir J 20 satılığa çıktı .......

TŞK......Son kareleri göndeeriyorum , bitime az kaldı....

Fotoğraf-62.jpg

Fotoğraf-61.jpg

Fotoğraf-65.jpg

Fotoğraf-63.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR