KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
5 in hikayesi sitede yok malesef.. Benim 5 i alacak şanslı kişi sen olacaksın galiba.. Biran önce alda bari ben senden bende senden kurtulayım ondan sonra dağlarda bulusuruz seninle
Bir aksilik olmazsa aracımı yarın satıyorum, en kısa zamanda da toplayabildiğim kadar paramı cebime koyup babamı da kandırıp senin araca bakmaya gelmeyi düşünüyorum atılgan abi... hem bu cj6 projesine bir destek olur hemde ekibe genç bir cj ci katmış olursun büyük sevap kazanırsın vallahi
Bir aksilik olmazsa aracımı yarın satıyorum, en kısa zamanda da toplayabildiğim kadar paramı cebime koyup babamı da kandırıp senin araca bakmaya gelmeyi düşünüyorum atılgan abi... hem bu cj6 projesine bir destek olur hemde ekibe genç bir cj ci katmış olursun büyük sevap kazanırsın vallahi
ya ben görüp hemen almak isterim şimdi cebimde param olsun istiyordum ama aracımı satamadım bu haftasonu gelecektim halbuki... Evet bir de beğenme ve anlaşabilme safhası var tabi oraları direk atlamıyorum
bu arada c6 nın yeni resimlerini görelim de iştahımız artsın