KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
anladım abi.. senin yerinde olsam aracı yeniden toplamam çok para harcıyorsun ve sonunda karşığını alamıyorsun ! eğer gerçekten biniciysen ve uzun yıllar sürecek bir tutkuysa o zaman bu işin zevkini parayla ölçemezsin.! 33'' lastiğe kadar standart ayna maruti oranıyla kullanabilirsin tabi aracının yüksekliği bu lastiğe uygunsa. senden ricam aracının fotografını çekebilirmisin bu sayfada paylaşırsan ona göre işimiz kolaylaşabilir.. bu sitede benden çok daha tecrübeli abilerimiz ve kardeşlerimiz var onlarda sana bilgi aktarımında bulunacaklardır diye düşünüyorum resmi korsan daha çok fikirler gelecektir.
saygılar..
yüksekliği ideal gibi görünüyor. 33 lastiği takabilirsin ama jantlarla birlikte almanı tavsiye ederim gördüğüm kadarıyla..resimdekide benim canavar cj 5 im
valla hasan doğru söylüyorsun aracın heryerini sıfırlıyoruz. sağolsun murat ustamında ellerine sağlık.. inşallah kaportayı ve iç döşemeyi ve bestop da hallettikmi işlem tamamdır.. saygılarr
valla hasan doğru söylüyorsun aracın heryerini sıfırlıyoruz. sağolsun murat ustamında ellerine sağlık.. inşallah kaportayı ve iç döşemeyi ve bestop da hallettikmi işlem tamamdır.. saygılarr