cj-5'e motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can149 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,370

can149

Yeni Üye
Yer
Ankara
Herkese selamlar,
aranıza yeni katıldım ve nedenimde tahmin edebileceğiniz gibi cj-5 ;D . Araçta benim en çok sıkıntı ettiğim şey yakıt konusu. Lpg li bile olsa km de 40-50 hata 70 kuruşlardan bahseden arkadaşlar var. Ben bu araca kücüklüğümden beri hastayım ve aracı en çok gündelik kullanım için istiyorum. Ankara gibi büyük bir şehirde yaşadıgım düşünülürse km de 50 kuruş biraz fazla (en azından bana göre). Cj-5 'e hangi motorun takılırsa daha az yaktıracagını merak etmekteyim. Sanırım tofas motoru takan arkadaslar var, bu motorlar aracı taşıyabiliyor mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: cj-5'e motor

öncelikle hayırlı olsun. eskiden prosedür basitti motor değişiminde şimdi ise biraz zor artık motor değişimi yani yasal anlamda. muayene olmadan binmekte Ankara gibi biyerde biraz zor. size tavsiyem benim araç gibi dizel az yakanından bi cj-5 almanız yada elinizdeki cj-5 le yakasa girmeniz. saygılar selamlar. birde resmini eklerseniz aracın sevinirim iyi tatliller.

Küçük bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim, şuanda benim cj-5 im yok. şuan arazide olmam nedeniyle bir iki uygun fiyata ve yürüyen ile kaportası iyi durumda olan araç kaçırdım, yakın zaman dönücem ankaraya, amacım ozaman böyle uygun fiyata bir araç alıp motorunu değiştirmek. Tabi sıkıntı cıkacaksa yada çok pahalıya gelecekse dizel bir arac almak daha mantıklı olur dediğiniz gibi. Sizin aracınız km de kaç litre yada kurus yakıyor acaba?

merhabalar aracınızın 40-50 kr yakması normal ama size fazla geliyor bütçe açısından sanırım çözüm olarak cj5 nizi satın daha sonra 4 silindir cj5 gibi tuzla jipler var ondan alın 4 silindir marikan motor o daha az yakar ve yasal açıdan problem olmaz yada önceden dizel motoru ruhsata işletmiş ve şu andan aracını satan biri varsa onun aracına taliip olun fiyat uygun ise.

Aracım 69 willys CJ-5 yeni toparladım zaten burdaki arkadaşlar biliyorlar. kilometrede 250krs. 280kr.s arası değişiyo en çok yakıtıda arazide harcıyor zaten
şehir içinde binmeye ayrı asvalt lastiklerim arazide binmeye ayrı lastiklerim var aracın motoru işli maliyeye borcu yok fenni muayene yaptırıp temizledikten sonra satmayı düşüyorum
satma sebebimde 6 silindirin tadına arazide bakmak istemem
aracı incelemek isterseniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83360.0
saygılar...

aracın trafik işleri bitip fenni den geçirdikmi hakkı neyse onu isteriz artık şu an için şu eder diyemem maliyetini hesaplamadım daha çünkü

sizce kaç ederi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler