Cj 5 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Üstat60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,283

Üstat60

Üstat'ın Kedisi
selamarkadaşlar benimde c5 var tofaş marka arabanın vestenhause ilemerkezinitaktım fren 3kez pompaladıktan sonra tututor ama yinede istediğim şekilde olmadı hava sını almama rağmen işin içinden çıkamadım bilgisi olan arkadaşlardan destekbekliyorum saygılar

Etiketler
Ynt: Cj 5 Yardım

Üstat60' Alıntı:
selamarkadaşlar benimde c5 var tofaş marka arabanın vestenhause ilemerkezinitaktım fren 3kez pompaladıktan sonra tututor ama yinede istediğim şekilde olmadı hava sını almama rağmen işin içinden çıkamadım bilgisi olan arkadaşlardan destekbekliyorum saygılar

Hangi parçaların değiştiğini yani soruyu net olarak anlamadım ama frenin ilk basışta tutmamasının nedenleri ;
1. Sistemdeki hava tam anlamıyla atılmamıştır. Ben hidrolik değiştirdiğimde havayı tam olarak atana kadar neredeyse hidrolik deposunu yarıya kadar boşaltırım ve sonra takviye yaparım.
2. Ana merkezde iç kaçak vardır ve hidroliği geri kaçırır.
3. Sistemde veya borularda dış kaçak vardır ki bu kolay anlaşılır, bu nedenle yeterli basıncı sağlayamazsınız.
4. Westinghouse diyafram yayının fren çubuğu tarafında sızdırmazlığı sağlayan o-ring görev yapamazsa hava kaçırır ve diyafram iş görmez.

WH.gif

merhabalar tofaş marka aracın merkezi ve westenhausu cj ye olmaz en temizi orjinal ana merkez ile ford transit westenhaus kombinesidir tabi karar sizin sonra böyle uğraşırsınız olucak şey var olmayacak şey var...

tofas kesinlikle yanlıs bir secim.. büyük kafa chevrolet dodge ford grubunun kilere bakın derim.

doğru söylüyosunuz tekerlerdeki merkezler fort ana merkez tofaş demekki yetri kadar ana merkez doyuramıyor herşey için tşk ler fort takıyım en iyisi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR