beatrix' Alıntı:Valla sen bizi dört bir yandan kuşatmaya karar verdin, kurtuluş yok.... ;D ;D ;D
Çoookkk baba cip beaaa.....!!!!Daha çok resimlerini görmek isteriz...!!!
Motorun resmi nerde?
alpaslanepli' Alıntı:Bin tane resim içinde hiç motor resmi yok. Bu beni şüphelendirdi..
Yoksa! yoksaaaa!! şahin motoru mu var bu arabada![]()
ben trabzonn vakfıkebir ilcesinden hasan yener aracımda ısuzu 1900 dizel motor 4 ileri şanzıman arka kilitli devransıyel jantlar lastıkler direksiyon mercedes makas aksamı fort tarnsıt fren sistemi dodke (doç) kendi çabımda toplamışdım satalı 6 ay oldu bursa inegölde belediyede temizlik işleri muturune sattım sizlerle resimlerini paylaşmak istedım bakalım pecerebilecekmıyım saygılar..
yenerh' Alıntı:ısuzu 1800 gemını motor taksılerde kullanılır burda enter kamyonetlerın 4 ilerı şanzımaını takdık kamalı mıl var içerısınde onu uzattık tornada arazıyı ılave ettık.arka makasları yana aldık bur aşınması fazla olunca fort transıt makası koyduk.dıreksıyon lastıkler mercedes fren merkezlerı ve taplaları dodge (toç) arka defransıyelı kılıtlı arazıye bağlı dığer arabaların cıkdığı yerlerı ben bağlamadan cıkııyordum bursaya yakın olan varsa inegöl beledıyesının önun de görebılır arabayı oraya sattım..