CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenerh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,047
Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

Aaaaaaa.... :eek: mavı ışıklarla farlarda batlayan flaşlarr acayip açmış arabayı....
Valla iyi peçermişsin..... ;)

Etiketler

microsoft photo editörü açın resmi seçin yeniden boyutlandır deyin ve 1024x768 i seçin boyutu 259 kb dan küçük olur kaydedip resmin özelliklerine bakın 250 kb ve altındaysa yükleyin değilse 800x600 boyutlarına indirin kesin 250 kb dan küçük olur.

burdan yenı konu acmak için resımler buyuk cıkar dıye umuyorum onun için resımlerı kyuyorum hadı bakalım ;D

JPEG Image (7978812).jpg

Valla sen bizi dört bir yandan kuşatmaya karar verdin, kurtuluş yok.... ;D ;D ;D
Çoookkk baba cip beaaa.....!!!!Daha çok resimlerini görmek isteriz...!!!
Motorun resmi nerde?

o yok işte satmamaış olsaydım mutlar koyardın senın için

beatrix' Alıntı:
Valla sen bizi dört bir yandan kuşatmaya karar verdin, kurtuluş yok.... ;D ;D ;D
Çoookkk baba cip beaaa.....!!!!Daha çok resimlerini görmek isteriz...!!!
Motorun resmi nerde?

Bin tane resim içinde hiç motor resmi yok. Bu beni şüphelendirdi..
Yoksa! yoksaaaa!! şahin motoru mu var bu arabada :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Bin tane resim içinde hiç motor resmi yok. Bu beni şüphelendirdi..
Yoksa! yoksaaaa!! şahin motoru mu var bu arabada :smiley:

ben trabzonn vakfıkebir ilcesinden hasan yener aracımda ısuzu 1900 dizel motor 4 ileri şanzıman arka kilitli devransıyel jantlar lastıkler direksiyon mercedes makas aksamı fort tarnsıt fren sistemi dodke (doç) kendi çabımda toplamışdım satalı 6 ay oldu bursa inegölde belediyede temizlik işleri muturune sattım sizlerle resimlerini paylaşmak istedım bakalım pecerebilecekmıyım saygılar..

Bu arada benimde vardı 69 dizel isuzu motorlu olandan. Sanırım Gemin Motor diye geçiyor. Balıkçı teknelerinde daha çok kullanılıyormuş bu motor. Niksar Belediyesinden emekli idi. Sizinki kadar güzel değildi. Aldığımda kol yatakları sarmıştı yaptırdım. Bende bir resmini vereyim. Ayrıntılı resimlerini merak eden olursa verebilirim ;D Sanırım bayrak direkleri bu araçlarda standart donanım içinde geliyor.. ;D

11.jpg

ısuzu 1800 gemını motor taksılerde kullanılır burda enter kamyonetlerın 4 ilerı şanzımaını takdık kamalı mıl var içerısınde onu uzattık tornada arazıyı ılave ettık.arka makasları yana aldık bur aşınması fazla olunca fort transıt makası koyduk.dıreksıyon lastıkler mercedes fren merkezlerı ve taplaları dodge (toç) arka defransıyelı kılıtlı arazıye bağlı dığer arabaların cıkdığı yerlerı ben bağlamadan cıkııyordum bursaya yakın olan varsa inegöl beledıyesının önun de görebılır arabayı oraya sattım..

yenerh' Alıntı:
ısuzu 1800 gemını motor taksılerde kullanılır burda enter kamyonetlerın 4 ilerı şanzımaını takdık kamalı mıl var içerısınde onu uzattık tornada arazıyı ılave ettık.arka makasları yana aldık bur aşınması fazla olunca fort transıt makası koyduk.dıreksıyon lastıkler mercedes fren merkezlerı ve taplaları dodge (toç) arka defransıyelı kılıtlı arazıye bağlı dığer arabaların cıkdığı yerlerı ben bağlamadan cıkııyordum bursaya yakın olan varsa inegöl beledıyesının önun de görebılır arabayı oraya sattım..

Çok becerikli ve yaratıcı bir usta daha var sitemizde......
Hemde Karadenizli...

Memnun oldum...

Emeğinize Saygılarımla....
Alfonse....

Jeep ustaları genellikle Trabzon / Vakfıkebirden çıkar.(jeepler çok yaygın kullanıldığından) 61 dd 751 ..

Yener usta; CJ' ye kendi ince ruhundan o kadar güzel şeyler katmışsınki insan duygulanıyor.... :smiley: ;) :D ;D

Buda benden olsun...! ;) :D ;D ;D ;D

http://www.metacafe.com/watch/3025824/onun_arabas_var/

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR