CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenerh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,075

yenerh

benim meskenim dağlardır
Yer
trabzon
ben trabzonn vakfıkebir ilcesinden hasan yener aracımda ısuzu 1900 dizel motor 4 ileri şanzıman arka kilitli devransıyel jantlar lastıkler direksiyon mercedes makas aksamı fort tarnsıt fren sistemi dodke (doç) kendi çabımda toplamışdım satalı 6 ay oldu bursa inegölde belediyede temizlik işleri muturune sattım sizlerle resimlerini paylaşmak istedım bakalım pecerebilecekmıyım saygılar..

Goruntu(847).jpg

Etiketler

Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

Her mesaja tek tek ekleyin resimleri. Hem o zaman daha kolay açılıyor sayfa.... Vakfıkebirin nesi meşhurdu, hatırlayamadım... Valla bişeyi meşhurdu, dilimin ucunda yahu.....
Aksesuarlar tarzım değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Toplarken orjinali bozmanız pek makbul değildir ama müzeye değil binmeye araç toplanıyor. Daha verimli olduysa Elinize Sağlık..... Satana para, alana araba hayırlı olsun...
İmzanız hoşmuş.....
Karedeniz İnsanını, Karadenizi çooookkk severim........ Gevezeyi severler ama sinirlenince fena! :smiley:

vakfıkebir'in ekmeği mesur tereyağı beynırı hatta ağustos aylarında ekmek festıvalı oluyor buyurun beklerim... yardımınız için teşekkurler...

Goruntu(839).jpg

allah herşeyın hayırlısını versinn...

Goruntu(565).jpg

abi tam karadeniz işi olmuş ısuzu motor, mercedes makas ford fren:smiley: ben hemen her yıl vakfıkebire gidiyorum gelince görürüm diyecektim ama satmışsın be abi...

ne diyelim alemsiniz ;D

Far kaşlarıyla,
bayrak direği ve kılıfıyla,
silecek kaplamaları,
arka stop, plaka, cam ve daha sayamadığım bir çok parçayı saran güzel ÇERÇEVELER le,
cj lerde ilk defa gördüğüm ön tampon altı sis farı ve plaka

ben işçiliği beğendim. Tarzımız değil ama işçilik güzel..

bende satmak isdemezdım ma engelli olduğumdan ardık kullanmakda zolanıyordum onun için satıp otomatık bır suzukı vıtara aldım o gerçekden evlattı 16 sene bındım çok ilgi cekıyodu beğenmeyen yokdu vakfıkebırın semboluydu o ama şartlar öle gerekdı ilginize teşekurler daha fazla resim koyarım pc ye format attırdım silindiler sonra yıne koyarım saygılar hepnize ...

J a.jpg

Özellikle bayrak direği kılıfı ve üzerinde yazan 676 yazısı ne kadar ince düşünüldüğünün göstergesi..

Güzel bir araç olmuş. Uğraş verdiğiniz bir aracı satmak zor oluyor. Bir Suzukici olarak yeni Vitaranızında resimlerini bekleriz ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR