Cj 5 İçin Tam Anlamıyla Bir Yardım Gerekmektedir. - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altaysahin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,969

altaysahin

Yeni Üye
Merhabalar; forumunuzun yeni üyesiyim. Çok kaliteli bilgiler edindim fakat; yeni ve oldukça pahalı aldığımı düşündüğüm CJ5'im için profesyonel yardım istemekteyim. Aracın eksikleri çok fazladır. Bana döşemesinden yürüyen aksamına kadar yardımcı olabilecek bir ustaya ihtiyacım vardır. Sadece şehir içinde kullanımı amaçlıyorum ve Ankara'da oturmaktayım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Eksiklerinden biraz bahsedecek olursam;
-Döşeme namına hiçbir şey yoktur.
-Frenler kampana frendir, disk fren ile değiştirmek istiyorum.
-Lastikler büyültüldüğü için makaslar uzatılmıştır ve yolda çok fazla geze yapmaktadır.
-Elektronik aksamlarına bakılması gerekmektedir.
-Vites geçişleri sıkıntılıdır. vs vs..
Çok fazladır kısacası...

20140823_164431.jpg

Etiketler
Ynt: Cj 5 İçin Tam Anlamıyla Bir Yardım Gerekmektedir. - Ankara

Hımm şimdi şöyle söyleyeyim mekanik işleri halletmeden görsel işlere girmeyin (döşeme gibi)

Makaslar uzatılmış derken bi kaç foto çekerseniz dah iyi olur. Belki bi set küpe ve makas ile iiiniz hallolur. Ayrıca dreksiyonda da boşluk varsa gezmeyi arttırıyordur. Birde dreksiyon amortisörü varmı?

Şanzıman konusundada vitesten çatma varmı. Acana siz böyle bir araç kullanmadıysanız yeni araçlara göre sert gelmiş olabilirmi

Merhaba;

Ankarada rauf usta var. Ahi oto. Bence kesinlikle gidilmesi gereken bir yer, tanışılması gereken bir usta.

Eğer ilgilenirseniz kaydı CJ sayfasında var.

Saygılarımla
İsrafil ÖNAL

ercanaslan; bende ilk mekanik kısmını yaptırmayı düşünmüştüm. Dediğin gibi ilk görsele girersem arka bahçemde duran ama sadece duran bir Jeep'in sahibi olurum;) fotoyu en kısa zamanda atacağım fikrini söylersen sevinirim. Viteskonusunda da; normal bir araba da kullanıyorum tabikide vitesi daha yumuşak ama sorun vitesin sertliği değil. Vitesler yuvalarına oturmuyor.

Şu anda gerçekten Jipe oturup sürdüğünde sorunlarını bulabilecek ve gerçekten işini severek yapıp bana yardım edebilecek bir ustaya ihtiyacım var. Malesef şu zamanda kaliteli bir usta bulmak çok zor. İnsanlar sadece para kazanmak için bu işi yapıyorlar...

Neyse izrafeel dediğin arkadaşa bakmaya en kısa zamanda gideceğim. Umarım gerçekten yardımcı olabilir.

İsrafil bey adresi verdi ankarada olmanız sizin için iyi bir sans başka adres aramanıza gerek yok rauf usta

Çok teşekkür ederim Rauf Usta'ya en kısa zamanda ulaşacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri