CJ 5 Hakkında Yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kumsaati Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,266

kumsaati

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Herkeze selam Sizce bu jeep nasıl alırsam randıman alırmıyım. Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-44-cj-5-1979-amerikan-jeep-yildirim-otomotiv-kahramanmaras-49583771/detay/

Etiketler
Ynt: CJ 5 Hakkında Yardım.

arkadas ben arcı beyenmedim kaslı bir görünüsü yok otomobil gibi duruyo hem eyer ciddi bir ofroat yapmıcaksan 4000 lik motor cok fazla yani kilometrede 1 tl den fazla yakar lpg desen oda 600 u gecer gezemessin ama piyasada 5.6 .7. binliralık yıne jeep marka biraz daha motor gucu düsük dizel yuada 2000 lik motora sahip bir arac bulmanı ve kendi iseyine göre yada burada cok örnekler var onlara benzetip daha gösterişli bir arac yapmanı tavsiye ederim

Evet haklısın benimde zaten içime sinmedi şunun için ne dersin. baba mesleği kaportacı. alıyım diyorum ufak ufak topluyum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-amerikan-jeep-cj-3-250-tl-49194178/detay/

bak bu olabilir bu fiyata temiz evrakla alırsan olur ve zaten 11000 tl alacaGIN Arac aradaki fark ı yani harcama olarak daha on numaRA bir aracın olur istanbuldaysan aracı beraber toplaya biiliriz yukseltme ön tanpon rolbar on numara Bir arac yapabiliriz .bende bir arac aLDIM simdi hem biniyorum hem topluyorum . bitirmek uzreyım .en azından kendi istediyim gibi bişiy yapıyorum tamamen kendi zevkime uygun :smiley:

..

SAM_0065.jpg

Evet İstanbuldayım sağolsun maslak sanayide apo dayı var o yardım eder tabi sizinde görüşlerinizi alırım teşekkürler sizin jeepde maşallah güzel olmuş

kumsaati' Alıntı:
Evet haklısın benimde zaten içime sinmedi şunun için ne dersin. baba mesleği kaportacı. alıyım diyorum ufak ufak topluyum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-amerikan-jeep-cj-3-250-tl-49194178/detay/

İlan daki araç CJ değil sakın bulaşma... toplayamassın...... diğer ilan daki araç orjinal 79 modelse daha iyi

AOCENKER' Alıntı:
İlan daki araç CJ değil sakın bulaşma... toplayamassın...... diğer ilan daki araç orjinal 79 modelse daha iyi

Merhaba CJ değilse nedir acaba Willys mi. Teşekkürler uyardığınız için.

kumsaati' Alıntı:
Evet İstanbuldayım sağolsun maslak sanayide apo dayı var o yardım eder tabi sizinde görüşlerinizi alırım teşekkürler sizin jeepde maşallah güzel olmuş
apodayıyı tanıyorsan bence bu işi dayıya bırak derim heriki araçdanda daha iyi araçlar var dayının çevresinde bi cj ayarlar sana :smiley:

Evet haklısınız dayıya bir soralım Teşekkürler.ya aslında uzun bir zamandır dayınınki gibi bir m38 arıyorum 3000 -4000 liraya kadar ufak ufak topluyum diyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR