CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mimar999 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,579

mimar999

Yeni Üye
CJ8 imi genişletmek istiyorum. :smiley:
Araç orjinal,yani kamyonet görünümlü..(Muayenede devamlı sorun oluyor,8 kişilik bu diyorlar buna bir çare bulamadım)
Neyse;Geniş çamurluk takacağım,bu durumda lastikler içeride kalacak,takozlar var bunun için sanırım.
Ama çevremde bulamadım,bir el atan olursa müteşekkir kalırım...

Etiketler
çok basit ön ile arka oratılı flanş ile bu iş çok basit

resimlere orjinal jant var diger ofsetli jantlarda cins bi görüntü olmuyor...

saygılar HüseyiN...

09022012913.jpg

09022012915.jpg

2000 filandı m.a.s.h dizayn vardı seyrentepede.süper çalışmaları vardı kesip biçim dev cj ler yapıyolardı.offroad işi çok fazla cazip değildi o zamanlarda.kayboldu gitti mash dizayn

tyt.fan' Alıntı:
2000 filandı m.a.s.h dizayn vardı seyrentepede.süper çalışmaları vardı kesip biçim dev cj ler yapıyolardı.offroad işi çok fazla cazip değildi o zamanlarda.kayboldu gitti mash dizayn

cjlerin kiloyla satıldığı zamanlar mı yoksa ;)

huseyin43' Alıntı:
cjlerin kiloyla satıldığı zamanlar mı yoksa ;)

cj siini alan mash a giderdi.meşhurlara çalışıyolardı.ege plakalı bi tanesi epey kaldı istanbulda. arabayı önce enine sonra boyuna bölüyolardı.ilave parçalarla 30 40 santim genişletip uzatıyolardı.çok havalı araçlar yaptılar.hatta ilk haki cj leri çıkardılar piyasaya.galiba dükkanın sahibi esas mesleği müziğe geri döndü.iyi paralara satıyolardı pekte kiloyla değildi işleri

ruhsatdaki 8 kişilik sorununu araca uygun 3+1 koltuk düzeni yapıp (ön koltuklarda emmiyrt kemeri düzenegi çalışır vaziyette olmalı ) şöförler odasından 1 ek 1 belgesi alıp doldurun bu belgedeki gerekli haneye 3+1 yazarak muaşnede ruhsatınıza düzeltme yapabilirsiniz ben öyle yaptım.
aracın iz mesafesini açmak istiyorsunuz cj 8 AMC dif kullanmaktasınız anladıgım kadarıyla zaten cj 5 den grnişdir dahada genişletmekse bunu en saglıklı jantlarınıza dış ofset vererek yaparsınız .kesinlikle orjinal olmayan uyduruk torna yapımı demir flanş kullanmayın derim .
ist civarındaysanız esenyurt evren san sitesi bijon jant en saglam şekilde işinizi çözer

tyt.fan' Alıntı:
cj siini alan mash a giderdi.meşhurlara çalışıyolardı.ege plakalı bi tanesi epey kaldı istanbulda. arabayı önce enine sonra boyuna bölüyolardı.ilave parçalarla 30 40 santim genişletip uzatıyolardı.çok havalı araçlar yaptılar.hatta ilk haki cj leri çıkardılar piyasaya.galiba dükkanın sahibi esas mesleği müziğe geri döndü.iyi paralara satıyolardı pekte kiloyla değildi işleri

Ege plakalı araç şu an kocaelide gerçekten çok güzel yapmışlar

Teşekkürler.
Şile ile esenyurt şehirler arası kadar uzak..:smiley:
Benim araç sadece 2 kişilik..Yani standart cj8. Önde 2 kişilik kabin arkada kasa...Koltuk işi komik olur ama mecburen bir şeyler yapacağım.
2 kişilik olarak nasıl değişitririm bilgi aynımıdır.

Bu arada meraklılarına Amerikada Quadratec Jeep firmasının satış müdürü arkadaşımdır.Parça alımı için tavsiye ederim.Her tür yardıma hazırım.

Siteyi incelerseniz 150 dolar altında kalmak üzere parçalar ve aksesuarlar iyi geliyor..:smiley:

ankarada dedeman otelin arkasında vardı bi tane cj8. ön panjurdaki ızgara sayısı yediden ona çıkmıştı, ön farlar biraz küçültülmüştü.hammer benzeri ama cj8. süperdi, belki sahibi buradadır, nasıl genişlettiğini anlatır.

Ankaradaki o araç istan buldan başkan jeep den alınmıştı. arkadaşım için ben almıştım. çok güzel bir araçtı. genişleten kişiyi hiç görmedik ama çok meşakkatli bir iş olduğu kesin. Arabayı ortadan 2 ye kesip araya parça alıştırılmıştı. takribi 25 cm. duruşu gelan çok güzeldi. altında wagoneer difransiyeller vardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR