Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahbazpower Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,624

sahbazpower

Yeni Üye
wLRjVo.png

Cinemaximum Sinema Bileti 7.5TL ( Toplu alımlarda indirim yapılır. )
Sinema bileti kodu, tüm Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerlidir.
Sinema bileti kodunu tüm Cinemaximum'larda, 3D hariç normal formattaki tüm seans ve günlerde kullanabilirsiniz.
Ben size kod soyleyecegim gisede gorevliye vereceksiniz ve hiçbir ücret ödemeden biletinizi kestireceksiniz.
Bilet kodu almak isteyenlerin mesaj atması yeterli mailimi takip ediyorum 1-2dk içinde dönüş yapacagım.

Ödeme: Kuveyttürk, Enpara, Fastpay
Facebook: http://www.facebook.com/enes.sahbaz.908

Etiketler
Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ]

güncel..

Facebook iletişim: https://www.facebook.com/enes.sahbaz.908

Teklif cazip. Peki sistem nasıl çalışıyor? Nasıl oluyor da 7.5TL'ye bilet alabiliyoruz.

hocam bu kodları ben bir kampanyadan kazandım ben size kodu veriyorum siz bana 7.5TL ödeme yapıyorsunuz ve gişede herhangi bir extra ücret ödemeden biletinizi ücretsiz olarak kestiriyorsunuz.

Ödemenin sana yapılacağını anladım, o net. Net olmayan kodların nereden nasıl geldiği? Hangi kampanya bu? Devri oluyor mu? En azından ne kodu kullandığımızı bilelim, soran olursa söyleriz. Yasal mıdır yoksa fiyat az deyip ödeyeceğimiz sonra da gişe de aptal maymun durumuna düşeceğimiz bir şey mi? İşin aslını şeklini bilirsek daha gönül rahatlığıyla alırız kullanırız kodları.

nkurtkaya' Alıntı:
Ödemenin sana yapılacağını anladım, o net. Net olmayan kodların nereden nasıl geldiği? Hangi kampanya bu? Devri oluyor mu? En azından ne kodu kullandığımızı bilelim, soran olursa söyleriz. Yasal mıdır yoksa fiyat az deyip ödeyeceğimiz sonra da gişe de aptal maymun durumuna düşeceğimiz bir şey mi? İşin aslını şeklini bilirsek daha gönül rahatlığıyla alırız kullanırız kodları.
Hocam kodlar Coca colanın kampanyasından kazanılan kodlardır verdiğimde nasıl kullanacagınızı ne diyeceginizi söylüyecektim zaten kodu herkes kullanabilir bir isime ait kodlar değildir 2013 başından beri 400'ün üzerinde kod sattım herhangi bir problem yok.

Şimdi anlaşıldı. Her film için geçerli mi?

nkurtkaya' Alıntı:
Şimdi anlaşıldı. Her film için geçerli mi?

3D, IMAX ve IMAX 3D hariç normal formattaki dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.

Beyefendi,

bu satış "etik" mi acaba.

Korsana girmiyor değil mi.
Hani, sanata saygı, emeğe saygı falan...........

bulent kocoglu' Alıntı:
Beyefendi,

bu satış "etik" mi acaba.

Korsana girmiyor değil mi.
Hani, sanata saygı, emeğe saygı falan...........

tabiki etik hocam kodların parasını önceden bir firma ödemiş olarak düşünün zaten sinema fişinde fatura detaylarında firmaya kesildiği yazıyor.

Hocam Bursa'da sinema fiyatları 9 TL neden böyle bir riske girilirki? çok büyük bir fark ola eyvallah anlarım ama normal satış fiyatına yakınken şahsen ben güvenip almam...

mountaineer16' Alıntı:
Hocam Bursa'da sinema fiyatları 9 TL neden böyle bir riske girilirki? çok büyük bir fark ola eyvallah anlarım ama normal satış fiyatına yakınken şahsen ben güvenip almam...
istanbulda bilet fiyatları 15-20tl arası 4-5 sitede satış yapıyorum birçok referansımda var ( http://www.canonturk.com/vbulletin/diger-urunler/26447-cinemaximum-sinema-bileti-kodu-7-5tl-31-aralik-2014e-kadar.html ) kodu söyleyip biletinizi kestiriyorsunuz herhangi bir sorun olmuyor tercih size kalmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR