Cinarcik Kampi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanozturk1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,455

ozanozturk1

Çok okuyan değil, çok GEZENBİLİR:)
Yer
İstanbul
Merhabalar herkese , 2 gun once 10 kisilik guzel bir ekiple Cinarciga kampa gittik.Oralarda gidilebilecek yerler ve ihtiyaclarimizi nerelerden karsilayacagimiz hakkinda bilgi vermek istedim. :smiley: Sabah 7 de yola ciktik ve korfezi dolasarak yalovayi gectikten sonra Cinarcik'a vardik. Yol gayet guzeldi sadece 1 km yol calismasindan dolayi cok motu olmamakla beraber biraz bozuktu.Cinarcik merkeze vardiktan sonra butun ihtiyaclarinizi burdan karsilayabilirsiniz.

Kamp alani icinse dun buldugumuz yeni biryeri kesinlikle tavsiye ederim. Daga tirmanirken(binek bir aracla rahatlikla gidilebilir) Kent Ormanini gectikten sonra solda ufak bir Dipsiz Gol tabelasi cikiyor.Bu tabelanin yanindan girdikten sonra hayatinizda gorebilceginiz en guzel manzaralardan birine sahit olacaksiniz.karsiniza inanilmaz guzel bir gol ve sonsuz doga cikioyr. Ormanin icinde gol etrafinda yurudugunuz takdirde cok guzel duzlukler goreceksiniz kamp yapmak icin. Biz 5 cadirdik ve cok rahat bir sekilde sigdik. Isiticiya gerek yok guzel bir uyku tulumu isinizi gorur diye dusunuyorum.Sadece sabah 4-5 gibi saglam bir soguk geliyor o kadar:smiley:

Gecirilen guzel bir geceden sonra sabah Kent Ormani'nin icindeki gozlemecilerde kahvalti yapilabilir ve orda bulunan selaleye yuruyus yailabilir. Biraz yorucu oluyor fakat pisman olmayacaginizdan emin olabilirsiniz.

Kesinlikle guzel bir ekiple inanilmaz keyif alacaginiz bir aktivite olabilir .O bolge ve selalenin bir iki resmini koyuyorum umarim sizler de gider bu guzel yeri degerlendirirsiniz:smiley: Simdiden iyi kamplar:smiley:

IMG_3894.JPG

IMG_3899.JPG

IMG_3900.JPG

IMG_3884.JPG

Etiketler

Ynt: Cinarcik Kampi

Çınarcık güzeldir de o gölü hiç görmemiştim haberim yok. Ne yüzülür orada çok güzel görüntüler. Nasıl gittiniz, araç vs, kaç gün kaldınız, ne yediniz içtiniz, kaldığınız yer legal bölge mi, camping alanı mı yani. Bu gibi detayları yazarsanız aklımızda bulunsun.

Ynt: Cinarcik Kampi

Gionni' Alıntı:
Çınarcık güzeldir de o gölü hiç görmemiştim haberim yok. Ne yüzülür orada çok güzel görüntüler. Nasıl gittiniz, araç vs, kaç gün kaldınız, ne yediniz içtiniz, kaldığınız yer legal bölge mi, camping alanı mı yani. Bu gibi detayları yazarsanız aklımızda bulunsun.

İstanbul'dan 3 araba gittik körfezi dolaşara gittik cuma sabahı gittiğimiz için arabalı vapurun dolu olacağını düşündük.2.5 saatte yavaş yavaş gittik:smiley: çınarcığın içinden kent ormanı yönünde dağa tırmanmaya başlıyorsunuz .Bu yol normal sedan bir arabayla rahatlıkla gidebilceğiniz bir yol.Kent ormanı girişini gçtikten sonra bir süre daha tırmanmaya devam ediyorsunuz ve solda dipsizgöl tabelasını görüyorsunuz.Aracınızı oraya bırakıp 1 dk yürüyerek gölün yanına inebilirsiniz.Gölün kenarından biraz yürüdüğünüz takdirde güzel göl kenarı boşluğu hemen göreceksiniz:smiley:

Açıkçası legal bölge mi bilmiyorum ama bizden önce de birilerinin oraya gelip kamp yaptığını gördük ama camping alanı değildi.

Yüzme konusuna gelince yüzmek pek sağlıklı gelmedi hem gölün renginden hem de oranın yerlilerinden aldığımız bilgilere göre.1 gece kaldık sadece orda.

Yeme içme de saba erken saatlerde orda olduğumuz için önceden hazırladığımız sandviçleri yedik akşama doğru da mangal yaptık ve gayet keyifli oldu .Kahvaltıda ise ilk mesajımda bahsettiğim gibi kent ormanının içindeki gözlemecilere gittik .

Umarım yardımcı olabilmişimdir ,saygılar sevgiler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri