Çıkma Lastik Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Üstat60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,131

Etiketler

Ynt: Çıkma Lastik Arıyorum

Üstat60' Alıntı:
mrb lar 265 70 15 çıkma lastik arıyorum cj var

Bahsettiğiniz ölçüye muadil midir bilmem ama 31,5x12.5xR15 var aracımda bir takım, ebat büyüteceğimden dolayı elden çıkaracağım.

ozgonur' Alıntı:
Bahsettiğiniz ölçüye muadil midir bilmem ama 31,5x12.5xR15 var aracımda bir takım, ebat büyüteceğimden dolayı elden çıkaracağım.
İletişim Numarası Verebilirmsn

ozgonur' Alıntı:
İletişim Numarası Alabilrmyim. ?

Şu an aracımda takılı olan Cooper Discoverer STT 31x10,5x15 4 adet ebat büyüteceğimden satılıktır.
Yaklaşıkolarak 5000 km ya yaptı ya yapmadılr ve yara,bere,yama vs. yok.

Daha sadece 650 km yaptığım 5 adet 33.12.5 x 15 lastik var elimde.( M/T ) Hepsi daha sıfır ayarında. OffRoad kesinlikle yapılmadı. Sadece hafta sonları kullandım. Çok düşük hızda. ( Yedek lastik yere bile değmedi ) Uzak doğu markası ama kalitesi fena değil.Nangkank galiba markası öyle birşey. Ben memnun kaldım. Öçüleri büyütmek istediğimden dolayı satıyorum.

Toplamda 1500 TL istiyorum.

0532 575 82 45

4 adet federal coruagia mt lastiklerim satılıktır.265x75x16 ölçülerinde 1500-2000 km yol yaptılar çok iyi durumdalar.1 adet de kayaya sürtmeden dolayı yırtılan var onuda 40 tonluk kamyon yaması ile yaptırdım saplam oldu stepne olarak kullanılabilir.
fiyat 1150 tl istiyorum.düşünenler 5334417910 nolu tel den ulaşabilir.

IMG_0593.JPG

IMG_0594.JPG

30X9,5X15 Good Year Wrangler AT var elide orta halli
4 ü 400 TL
veya bana herhangi bir yerden 1 adet sıfır 32x11,5x115 bf goodrich MT sıfır latik alırsanız (istepnem içn) istepnede takılı olan lastikle beraber 5 adet olarak verebilirim.

IMG-20130805-WA0006.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR