Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde, sahibinden.com da 500 YTL ye bir adet gözüme çarpmıştı.
Ürün JLX için çıkma idi ben Grand Vitara için olanından aradığımdan ilgimi çekmemişti, ürün henüz satılmadıysa aynı siteden bulabileceğinizi düşünüyorum.
çıkma parca adındanda anlaşılacağı gibi daha önce kulanılmış yani eğer bşede hata yoksa işlevini kaybetmemişse niye çıksınki kısaca demek istediğim şu bence biraz daha ödeverek sıfır bulabilir üstelikde çıkmada eksik parca olabilir onu tamamlamaya vereceğin fiyat farkı ile sana dahada pahalıya gelebilir
mesela ben önceki jlx kasa aracımın kitini çıkma olarak aldım. hiçbir problem yaşamadım ve ekseğide yoktu. aracı satarken sökmek zorunda kaldım. çıkma olarak sattım. şimdide grand vitaraya yeni taktım . çıkmasını bulamadığım için. hatta olurda grand vitarayıda satarsam tekrar sökeceğim ve çıkma olarak satacağım. emin olun yükseltme kitinin 1-2 yıl içerisinde hiçbir şeyi bozulmuyor. bozulsa bozulsa amortisör lastikleri bozulur i onlarıda takarken görürsünüz ve yenisini takarsınız. 1-2 ytl lik bir maliyet yani.
sizin 2001 model aracınız jlx mi yoksa yeni kasamı?