Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...
lionscoach' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun. Türkiyede alınabilecek en iyi arabayı almışsın. bu arada l200 için euro ncap te 4 yıldız gibi birşey okudum ve bunun doğru olmadığını düşünüyorum. bu sınıfın araçları'nın tamamı ağır araçlar ve ncap'te hepsi çuvallıyor l200 ün 1.5 yıldız alma sebebi ise önden darbe'de baş tarafı 2. derece darbeye mağruz kalması. saygılar
Teşekkürler . Bu arada aracın ilk 1 yılını sıkıntısız atlattık .
Bu arada bu başlığı açmış biri olarak değerlendirmelerimi yazayım .
İlk önce şunu belirteyim . Ben bu araç dışında hiç bir pick up ı kullanmadım . O yüzden değerlendirmem kıyas içermeyecek .
Aracı aldığımız ilk gün bayinin verdiği geçici plakayla trafiğe çıkıp otogar önüde yakınlarımızı uğrlamak üzere bekleme yapıyorduk . Araç başındaydık motorlu trafik polisi önümüze geöip geçici palaka ile trafiye çıkmaktan dolayı 140 tl cezayı kesti böyleceilk cezamızı yedik
Aracın performansına gelecek olursak oldukça tatmin edici . Yüksek hızlarda içeri pek ses almıyor izolasyon başarılı . Sürüş keyfini hiçbir araca değişmem . Bozuk yollardan geçerken sarsıntı oluyor tabiki ama Bu sarsıntıyı sadece bedeninizde hissediyorsunuz yani Sanki süspansiyonlar kaliteli bir binek kadar yumuşak olsa derin çkurlardan geçtiğinizi hiç hissetmeyeceksiniz .
Süspansiyon bu konuda başarılı ama pick upların bariz sertliği bunda geri kalmamış . Garantisi bitsin ben yapacağımı biliyorum
Yakıt tüketimini hiç ölçmedim valla , öyle yakıt tüketimi ölçmek gibi bir alışkanlığım hiç olmadı ki yakıt ölçecek kadar km yapmıyorum bile onun için yakıt tüketimini tam olarak bilmiyorum ama şehir içi 10 lt gibi bişey .
Araç arkadan salmaya karşı çok meyilli yalnız . 4x2 olduğu için hafif çamurlu bir yolda en ufak patinajda totoyu deviriyo
Görünüş olarak diğer araçlarla kıyaslayabilirim ( göreceli olacak ama olsun) Bu konuda bana göre tüm araçlardan üstün . Hatta ben sadece bu aracın intcooler hava girişine vurulup aldım desem yeridir :
Aldığım zaman aynı sınıftaki arkadaşlarına göre fiyatı daha uygundu ama şu an nedense bariz şekilde fiyatı artmış .
Sonuç itibariyle pick up ımdan oldukça memnunun . Sadece her önünde geçip gidişimde hala gözümü alamıyorum çok sevdim ben bu aaracı :-*
Düşünenlere de şiddetle tavsiye ederim ( nokta )