Chopper Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flash3042 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,368

flash3042

Yeni Üye
Arkadaşlar chopper motor almayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olup görüşlerinizi, bilgileriniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Etiketler
ilk motor mu,degil mi,kullanım alanı,ayrılan bütçe vs... belirtirseniz,daha verimli olacaktır.

slm dostum.
bi arkadaşımın 2004 model kawasaki vn 1600 cc choper makinası var.çok temiz vedüzgün bi motor.satmayıda düşünüyor vn2000 alıcak.istersen bi bak derim.
bende bu arada race binicisiyim.hayabusa kullanıyorum.

Motor tecrübeniz yoksa 250 CC üzerine bakmayın. 250 CC motor hacminde ki motorsikletler ortalama 16-25 BP aralığında güç üretirler.
Eğer dağ taş dere tepede de dolaşmaş isterseniz düşük devirde yüksek tork veren ve su soğutmalı modeller size ciddi avantaj sağlar.
Suziki intruder , honda rebel veya her ne kadar çinlide olsa ucuz ve sağlam olan regal raptor kullanabilirsiniz:

Eğer motorsiklet tecrübeniz varsa 750 cc lik bir honda shadow size yıllarca rahat rahat yeter.
Türkiye karayollarının halinide göz önünde bulundurursak daha yüksek segmentli bir motor kullanmaya bence gerek yok.

flash3042' Alıntı:
Arkadaşlar chopper motor almayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olup görüşlerinizi, bilgileriniz paylaşırsanız çok sevinirim.

bu tarz sorularda.motorsiklet tecrubenızıde yazarsanız size daha çok yardımcı olabırler.gerçi bu tarz soruyu sordugunuza göre bu işe bıraz yabancısınızdır (tecrube olarak) bende bunu göz önüne alarak kesınlıkle 250 cc bır makınadan başlamanızı önerırım

Arkadaşlar
10,000,00tl civarında bir chopper düşünüyorum aşağıdakilerden hangisi iyidir sizce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-orrjinal-22500-km-de-46471948/detay/ Suzuki Marauder 800 9.500,00tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ruhsat-sahibinden-acil-51806147/detay/? Hyosung gv 650 10,750,00tl

Suzuki maruder yaşı itibarı ile Hyosungdan daha sorunlu olacaktır ve sizi mutlaka üzecektir.Hyosung yeni model ve daha temiz durumdalar yaşları itibari ile.Ama ikiside tam anlamıyla chopper ruhuna sahip makineler değiller.Ben olsam temiz bir KAWASAKI VN 800 arardım.saygılar

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR