slm dostum.
bi arkadaşımın 2004 model kawasaki vn 1600 cc choper makinası var.çok temiz vedüzgün bi motor.satmayıda düşünüyor vn2000 alıcak.istersen bi bak derim.
bende bu arada race binicisiyim.hayabusa kullanıyorum.
Motor tecrübeniz yoksa 250 CC üzerine bakmayın. 250 CC motor hacminde ki motorsikletler ortalama 16-25 BP aralığında güç üretirler.
Eğer dağ taş dere tepede de dolaşmaş isterseniz düşük devirde yüksek tork veren ve su soğutmalı modeller size ciddi avantaj sağlar.
Suziki intruder , honda rebel veya her ne kadar çinlide olsa ucuz ve sağlam olan regal raptor kullanabilirsiniz:
Eğer motorsiklet tecrübeniz varsa 750 cc lik bir honda shadow size yıllarca rahat rahat yeter.
Türkiye karayollarının halinide göz önünde bulundurursak daha yüksek segmentli bir motor kullanmaya bence gerek yok.
yamaha 535 virago ölmeyen efsane. bi bak derim. bütçe ne kadar bilmiyorum. uzak doğu-çin malı ucuz bişey arıyorsan yedekparça ve servis olaylarını gözönünde bulundur.
bu tarz sorularda.motorsiklet tecrubenızıde yazarsanız size daha çok yardımcı olabırler.gerçi bu tarz soruyu sordugunuza göre bu işe bıraz yabancısınızdır (tecrube olarak) bende bunu göz önüne alarak kesınlıkle 250 cc bır makınadan başlamanızı önerırım
Suzuki maruder yaşı itibarı ile Hyosungdan daha sorunlu olacaktır ve sizi mutlaka üzecektir.Hyosung yeni model ve daha temiz durumdalar yaşları itibari ile.Ama ikiside tam anlamıyla chopper ruhuna sahip makineler değiller.Ben olsam temiz bir KAWASAKI VN 800 arardım.saygılar