Chevy Tahoe 2001 ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deagles48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,191
Ynt: Chevy Tahoe 2001 ?..

Deposu ne kadar bilmiyorum ama http://tr.diplodocs.com/ adresinde Chevrolet Tahoe nin kullanım klavuzu mevcut ama ingilizce eğer ingilizce anlıyorsanız yardımcı olur size.
Normal araç depoları 50 Lt civarı. Ben CJ ciyim motorunun o kadar büyük olmasına rağmen CJ ler 55 Lt Tahoenin de bu değerlerden çok farklı olduğunu sanmıyorum...

Etiketler

Panzerci' Alıntı:
Deposu ne kadar bilmiyorum ama http://tr.diplodocs.com/ adresinde Chevrolet Tahoe nin kullanım klavuzu mevcut ama ingilizce eğer ingilizce anlıyorsanız yardımcı olur size.
Normal araç depoları 50 Lt civarı. Ben CJ ciyim motorunun o kadar büyük olmasına rağmen CJ ler 55 Lt Tahoenin de bu değerlerden çok farklı olduğunu sanmıyorum...

Teşekkürler. Bu Arada Tüm Gezenbilir Ailesinin Bayramı Kutlu Olsun.

Sorularımın Devamı Gelicektir ;)

Bende ki blazerın deposu 230 liraya filan doluyor yani 70 lik depo olması lazım..

Benim aracın deposu 100 LT

Deagles48' Alıntı:
Tam Beklediyim Gibi Bi Fiyat Aydınlattıgınız İçin Teşekkür Ederim.

Aracın Bagaj Kısmına Muhteşem Bi Ses Sislemi Düşünüyorum O Yüzden Lpg Tüpüne Pek Yer Kalmıcak.
Bu Arada KM,Ye 1TL Yakıyor Benzinle Herhalde Peki Bu Aracın Deposu Kac Litre ?

arkadaslar herkese selamlar. bende de 1996 model chevrolet tahoe sport var. ve aracıma bazı modifiyeler düsünüyorum. amerikadan, ekonomik yedek parca ve aksesuar ithalatı konusunda bilgisi olan arkadaslardan yardımlarını bekliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR